Laari hinnangul jätavad EKRE ja Keskerakonna käitumine, avaldused, ütlemised ja hoiakud kremlimeelse mulje, mis pole Eestile kasulik.

"Ma arvan, et kooslus Keskerakonna ja EKRE näol ei ole praegusel hetkel Eestile kõige parem," rääkis Laar. "Ja pehmelt öeldes jätab suhteliselt venemeelse mulje."

Laar rääkis ka, et Kaja Kallase ja Jüri Ratase käitumine valitsuskriisi tekitamisel on olnud vastutustundetu. "Omavahelises võimuvõitluses seitse kuud enne korralisi valimisi paisata Eesti valitsuskriisi on omaette nahaalsus," sõnas Laar.

ERR uuris, mida peaks Isamaa Reformierakonna käest nõudma, et minna oravatega ühisesse valitsusliitu.

"Ma arvan, et kindlasti peaks praegusel hetkel nõudma eestikeelsele haridusele üle minekut," loetles Laar. "Teiseks peaks nõudma puhastustööd omal ajal vastu võetud seadusega, mis annab kohalikel valimistel õiguse valida ka täiesti teise riigi ja Eesti jaoks vaenuliku riigi kodanikel. Euroopa Liidu kodanikud jah, aga teiste riikide kodanikud – sellise asja võiks ära likvideerida. Kolmandaks võiks korda saada asjad kõrgharidusega – sellega on eelmine valitsus kõvasti puusse pannud."