Stiilse ja samas võimsa praktilise lahendusena pakuvad Huawei uued Watch GT 3 Pro nutikellad nii silmailu kui ka läbimõeldud funktsionaalsust. Vaata, milliste ülesannetega kell sind igapäevaselt aitab.

Luksuslik aksessuaar

Tehnoloogiafirma kellade valiku tippklassi kuuluv Huawei Watch GT 3 Pro köidab eeskätt tähelepanu oma silmapaistva välimusega. Kahes eri stiilis korpusega kell pakub valikut erinevatele maitsetele: 46 mm läbimõõduga mudel koos titaanist korpusega sobib pigem massiivse stiili austajatele ning 43 mm kõrgtehnoloogilisest keraamikast valmistatud mudel on pigem naiselikuma stiili austajale. Kui massiivsema titaanist mudeli valikus on halli värvi nahast rihm, siis naiselikuma kellamudeli puhul saab valida keraamilise või valge nahkrihma vahel. Kõik kellal olevad detailid on sealjuures peensusteni läbi mõeldud ning pakuvad disaineri rolli ka kasutajale: ühtekokku on Huaweil 70 000 spetsiaalset ekraanidisaini, mille seast saab iga kasutaja valida oma kellale lemmiku ning vahetada seda nii tihti kui soovib. Nii leidub sobiv stiil igale sündmusele - olgu tegemist piduliku vastuvõtu, suvise kokteilipeo või suurejoonelise ooperietendusega.

Vastupidav töövahend

Huawei uute nutikellade võlu ei piirdu vaid elegantse välimusega – kellad väärivad tähelepanu ka erakordselt vastupidavate materjalide poolest, mistõttu on tegemist usaldusväärsete töövahenditega kogu päevaks - või koguni nädalateks. Seda enam, et nutikella titaanist mudel peab ühe juhtmevaba laadimiskorraga vastu kuni 14 päeva ja keraamiline kell kuni 7 päeva. Samas piisab vaid 10 minutist, et laadida aku 25% ulatuses täis, mida jagub terveks päevaks.

Materjalide osas on tegemist oma klassi tippmudeliga, mida katab nii pealt kui alt andurite kohalt safiirklaas. Ülivastupidavat safiirklaasi ei ole võimalik kahjustada ka siis, kui kell kukub kruusaliivale või satub kotis kokku teravate võtmetega – vaid teemant suudab sellist materjali kriimustada. Samuti ei pea muretsema vee või kõrge temperatuuri pärast – kell peab vastu ka 40-kraadises kõrbekuumuses ning on sobilik ka tunniajaseks sukeldumissessiooniks.


Personaalne treener

Tänu 100 erinevale spordirežiimile ja tervisenäitajaid jälgivatele täpsetele anduritele on Huawei Wach GT 3 Pro nutikell suurepärane kaaslane aktiivse eluviisi harrastamiseks. Seda enam, et kellaga on kaasas virtuaalne treener, kes analüüsib treeningu tulemusi ja annab nõu treeningplaani kohandamiseks ning vajalikuks taastumisperioodiks. Seda kõike tänu kella ülitäpsele võimekusele mõõta nii trenni käigus läbitud teekonda, kaloreid, pulssi, hapniku sisaldust veres, uneandmeid, stressitaset kui ka muid olulisi tervisenäitajaid.

Mugav on ka kellas sisalduv naistele mõeldud menstruaaltsükli jälgimise võimalus, mis põhineb öise une pulsisageduse, nahatemperatuuri, hingamissageduse ja muude tervisenäitajate analüüsil. Tänu sellele võimaldab kell kasutajal oma tsüklit paremini jälgida ja seda ka täpsemalt ette prognoosida.

Võimas assistent

Huawei uusima nutikella muudab eriti multifunktsionaalseks ka võimalus kasutada seda personaalse assistendina. Lisaks treeningutele annab kell nõu ka muudes igapäevatoimetustes, saates teavitusi ja tuletades meelde olulisi sündmusi kalendris. Niisamuti annab kell näiteks märku ka sellest, kui reisil olles ekstreemsporti harrastada ja mägedes matkates kõrguste muutuseid jälgida, aga ka sellest, kui on tarvis surfama minnes infot tõusude ja mõõnade kohta meres.

Tänu sellele, et nutikella saab lihtsalt telefoniga ühendada, on võimalik võtta vastu kõnesid, sõnumeid ja teavitusi randmel oleva kella abil. Nii saab ka liikumises olles mugavalt kiireid igapäevatoimetusi lahendada!

Jaga
Kommentaarid