Valmista oma Kamado keraamiline grill ette

Selleks, et kolida toidu tegemisega suures jaos õue, tuleb esmalt Kamado keraamiline grill ette valmistada. Kui sul ei ole Kamado grilli, võid kasutada ka teist endale meelepärast grilli, millel kogu perele maitsvaid roogasid valmistada. Kamado keraamiline grill on teistest grillidest mitmekülgsem ja võimaldab valmistada nii traditsioonilisi roogasid nagu grillkala või -liha, aga ka näiteks maitsva koogi või pitsa.

Kui sul ei ole veel grilli, on aeg see endale muretseda, sest kuidas muidu aias lihtsa vaevaga mõnusaid ja tervislikke roogasid valmistada. Pole oluline, kas oled valinud või planeerid osta endale Kamado Nordgarden, Bono Grande või Kamado Basic mudeli - iga grilliga saab sõpru heade roogadega üllatada. Lihtsalt vali välja Kamado grill, mis vastab sinu soovidele.

Kui sul on Kamado grill või mõni teine mudel olemas, siis leia sellele sobiv paik. Olgu selleks siis suveköök, terrassinurk või hoopiski aiamaja esine. Aseta Kamado grill kohta, kus sul on mugav toitusid valmistada. Kuidas sisustada aianurka ideaalseteks suveõhtuteks, saad lugeda järgmistes lõikudes.

Kujunda õdus aianurk ja -köök

Kui kõige olulisem ehk Kamado keraamiline grill või mõni teine grill on olemas, on aeg hakata kujundama kogu aianurka või välikööki. Väga hea, kui sul on aiamööbel, mida seal kasutada. Kui see puudub, tasub esimese asjana soetada sobiv laud ja toolid, mida kasutada suviste õhtusöökide serveerimiseks. Leia nii suur laud, mille taha mahub kogu sinu pere. Ideaalis võiks laud olla selline, mida saab ka suurendada, kui võõrustad oma sõpru ja tuttavaid, sest Kamado grill valmistab niivõrd häid roogasid, millest ei soovi keegi ilma jääda.

Nüüd, kui Kamado keraamiline grill, laud ja toolid on olemas, on aeg teiste dekoratsioonide jaoks, mis sinu aianurga hubaseks kohaks muudavad. Vali välja väikesed tulukesed, mida riputada kas lähedal asuvate puude peale, maja külge, seinale või kuhugi mujale. Peaasi, et paik oleks piisavalt lähedal aianurgale, et valgustid annaksid sellele õdusust juurde.

Lisaks valgustitele, planeeri aianurka erinevaid taimi. Selleks on mitmeid võimalusi: istuta maitsetaimi, lilli väikestesse pottidesse või kujunda mõni peenar väliköögi lähedale. Eriti nutikas on kasvatada seal lähedal maitsetaimi, mida toidu valmistamisel roogade maitsestamiseks haarata. Samuti võid sinna panna kasvama oma lemmiklilled ja need amplitena kõikvõimalikesse kohtadesse riputada.

Nüüd, kui aianurk on valmis, jääb vaid otsida välja parimad retseptid, mida katsetama hakata. Pane oma uus Kamado keraamiline grill proovile ja valmista roogasid, mida keegi ühelt grillilt ei ootaks. Head isu ja mõnusat suve!

Jaga
Kommentaarid