Aastatel 1989–1993 oli Teiter Eesti Rohelise Liikumise esindajana Tallinna linnavolikogu liige. 1992. aastal kandideeris ta Sõltumatute Kuningriiklaste nimekirjas ning valiti isikumandaadiga (6314 häält) riigikokku, kus töötas riigikaitsekomisjonis. Komisjoni liikmena läbis ta Soome kõrgemad riigikaitsekursused.

Alates 28. novembrist 1992 kandis Teiter ka "Torgu kuninga" tiitlit, tema valitsejanimeks oli Kirill I. Eesti Kuningriigi Torgus kuulutas välja Sõrve taastamise ja arendamise selts 1992. aasta septembris, see oli vajalik Torgu valla õiguste taastamiseks.

Alates märtsist 1995 sai Teiterist kuningas eksiilis. Alates 1993. aastast on käibel Teiteri profiili kandev Torgu kuningriigi müntide sari, mis on pälvinud rahvusvahelist tähelepanu.

Teiter on kirjutanud raamatuid ("Kirill!", "Kurjam ja Nurjam", "Kati ja Jeti", "Autoaeg", "Mina, miilits"). Ta on dokumentaalfilmi "AU-UDA" ning õppefilmide "Lugu professorist ja liikluskratist" ning "Jalgrattafilm" autor ja osatäitja.

Ta on ajalehes Edasi 1988. aastal ilmunud humoorika arvamusloo "Magedac!" autor, milles propageeris mitmenaisepidamist kui lahendust eestlaste demograafilisele kriisile; artikkel tekitas ühiskonnas skandaali.

Teiter oli huumoriajakirja Pikker ja Vikerraadio meelelahutussaadete toimetuse RAMETO kaastöölisi.