„Tuli, lennuvägi, kogu öö. On haavatuid. Haiglat töötleb lennuvägi ja meil ei ole nendega isegi sidet. Me isegi ei tea, kuhu neid kõiki evakueerida,” ütles Palamar.

Harkivi oblastis Izjumis leiti maja rusude alt 44 tsiviilisiku surnukehad, teatas Telegramis Harkivi oblasti sõjaadministratsiooni juht Oleh Sõnjehubov.

„Ajutiselt okupeeritud Izjumis leiti viiekordse maja rusude alt, mille okupandid hävitasid juba märtsi esimesel dekaadil, leiti 44 hukkunud tsiviilisiku surnukehad. See on Vene okupantide järjekordne kohutav sõjakuritegu rahumeelse elanikkonna vastu! Me fikseerime iga sellise, ja iga eest nad maksavad!” teatas Sõnjehubov.

Vene okupandid jätkavad ettevalmistusi ründetegevuseks Lõmani ja Sjeverodonetski suunas, teatas Ukraina relvajõudude kindralstaap.

„Vastane jätkab ettevalmistusi ründetegevuseks Lõmani ja Sjevjerodonetski suunas. Jätkuvad lahingud Vojevodivka ja Toškivka asula ning Luhanski oblasti Sjeverodonetski rajooni alumise osa pärast, samuti Donetski oblasti Jassõnuvata rajoonis asuva Kamjanka pärast,” öeldakse teates. „Mariupolis jätkab vaenlane suurtükiväe ja lennuväe löökidega Azovstali tehase infrastruktuuri hävitamist. Jätkub lahingutegevus.”

Vene väed lasid Odessa pihta välja seitse raketti, kasutades lennuväge. Selle tagajärjel hukkus üks inimene ja veel viis viidi haiglasse, teatas Lõuna operatiivväejuhatus. Teatatakse, et Vene raketid tabasid „erakordselt ohtlikku” kaubanduskeskust ja laiatarbekaupade ladu.

Jaga
Kommentaarid