Ringhäälingunõukogu liige Hagi Šein ütles, et esmaspäeva õhtul on nõukogul kavas kohtuda viie Eesti Televisiooni juhatusse kandideerijaga, kirjutab Postimees.

Reedene SL Õhtuleht kirjutas ringhäälingunõukogule lähedalseisvatele inimestele viidates, et ETV juhatuse esimehe tooli soovivad praegune juhatuse liige Juhan Paadam ja endine Eesti Loto juht Monika Salu.

Juhatuse liikmeks tahavad lehe andmeil saada Tallinna linnakantselei avalike suhete direktor Ain Saarna, kunagine teleajakirjanik ja praegune veinikaupmees Kalev Vapper ning endine Raadio 2 peatoimetaja Urmas Leinfeld.

Šeini sõnul on kõigi viie kandidaadiga nõukogul kavas kohtuda. Rohkem inimesi esmaspäeval oma plaane tutvustama ei tule, kuigi varem on ringhäälingunõukogu avaldanud, et ETVd juhatusse kandideerib seitse inimest.

Ringhäälingunõukogu liikmed on juba enne kandidaatidega kohtumist nimetanud valikut keeruliseks. Üks neist, Jaak Allik jäi skeptiliseks, kas praeguste kandidaatide hulgast õnnestub uus ETV juht leida.

Enne praeguse konkursi väljakuulutamist tegi nõukogu Raagile ettepaneku jääda oma kohale edasi, kuid too jäi kindlaks soovile jätkata edaspidi filmimaailmas.