Res Publica fraktsiooni liikme Tarmo Leinatamme jaoks algas 19. aprillil kibekiire proovideaeg, sest teos peab olema lavaküps juba 9. juuniks. Leinatamm on muusikali muusikaline juht ja dirigent, kirjutab SL Õhtuleht.

Varem on Leinatamm parlamenditöö kõrvalt juhatanud muusikale „Aida”, „Jesus Christ Superstar”, „Evita” ja „West Side Story”. Viimase proovide aegu ei jõudnud mees kuigi sageli riigikokku tööle — tänavu jaanuaris-veebruaris oli ta parlamendi suurim puuduja, osaledes 20 istungist vaid 13-l.

Leinatamm on riigikaitsekomisjoni liige, kuid väisas tolle ühenduse 18 istungist tänavu kõigest seitset.

Samas Tartus tehtud „West Side Story” proovide kõrvalt oli Leinatammel mahti ka kaheks Lõuna-Eesti töölähetuseks. 22.-26. jaanuarini kohtus ta Jõgeva-, Tartu-, Valga-, Võru- ja Põlvamaa valijatega ja rääkis neile eurotoetustest.

12. ja 13. veebruaril askeldas poliitikust dirigent aga jälle Jõgevamaal. Leinatammele maksti nende reiside eest esinduskulu arvelt majutustasu ja päevarahana kokku ligi 6000 krooni.

Kui Leinatamm riigikokku satub, on ta seal üks vaguramaid. Tänavu on ta maha saanud kahe pikema ja 55 lühema sõnavõtuga.