Nüüd on Robert de Niro ka ise puudutanud Londoni Theatrelandi briifingutel ja pressikonverentsidel enim põnevust tekitanud projekti üksikasju. Kesknädalasel pressikonverentsil Dominion Theatre’s vastas ta küsimustele, mis on seotud maikuus lavalejõudva muusikaliga We Will Rock You!

Tribeca Productions on projekti ette valmistanud kuus aastat ning loomingulises kollektiivis töötab ka Arlene Phillips, kelle koreograafiat kasutati filmides Saturday Night Fever ja Grease. Seega on arvata, et Queeni loomingul põhinev ligi 190 miljonit Eesti krooni maksma läinud We Will Rock You! ei jää vaid Londoni West Endi muusikaliks, vaid saab ka filmiks. Kriitikud arvavad juba praegu, et de Niro on filmis Ristiisa Vito Corleone osa mängimise järel teinud maikuus lavale jõudva muusikaliga teise suurema investeeringu kogu karjääri vältel.

Enam kui kuus aastat tagasi kohtus De Niro juhuslikult ansambli the Queen kitarristi Brian May ja trummari Roger Tayloriga Veneetsia Filmifestivalil, ning küsis muusikutelt, kas nad on kunagi mõelnud muusikali tegemisest ansambli loomingu ainetel. Kummalegi ei olnud mõte oma elu puudutavast muusikalist meelt mööda.

Siis aga esitas kirjanik Ben Elton käsikirja, mis kõigile projektisse pühendatuile meeldis. We Will Rock You! on tulevikufantaasia maailmast, kus muusikariistad on keelatud ning inimesed igatsevad tagasi rapsoodia-aega, ajastut, mil sai vabalt muusikat teha. Eltoni sõnutsi on muusikal segu filmidest the Matrix ja Terminaator 2 ning kuningas Arturi legendidest.

Reklaamikampaania käigus poseeris De Niro fotograafidele Freddie Mercury kombel kitarri hoides, ent samas rõhutas, et projekt ei ole tema ega teiste muusikute isiklikust elust. Ka ei esine muusikalis ükski ansambli liikmetest, selles kasutatakse vaid nende loomingut — kokku 31 lugu, nende hulgas selliseid hitte nagu We are the Champions, Bohemian Rhapsody ja Crazy Little Thing Called Love.