Show läheb lahti juba hommikul, kui Kivisaar ja Puna saadavad kuulajaid nädalavahetusel toimuvale Airshowle. Lisaks piletitele võib vastava mängu käigus võita veel lõbusõidu õhus, Karlssoni lennu või tandemhüppe.


Vaido Panneli saates toimub aga Garnier Fructis ja Fructis Style mäng. Anname ühele trenditeadlikule aastaks stiilse rohelise kabrioleti Peugeot 206cc. Kabrioletile loosime omaniku sel reedel kell 15-16. Kuidas loosimises osaleda? Juhtnöörid leiad leiad kauplustest või küsi infotelefonil 1188 Infoabi. Lisaks saab sel nädalal Fructis Style teemalisele päevaküsimusele õigesti vastanu täiskomplekti vingeid Garnier Fructis Style Hard soenguvahendeid.


Ja Aruzo saates läheb reedel loosi Basseinieksperdi väli(õue)bassein väärtusega 4600 krooni. Saada sms märksõnaga BASSEINIEKSPERT numbrile 1505 ja võidki võita! Sõnum maksab kõigest 10 krooni.

Mõned parameetrid: paigaldatav maapinnale (ei pea maasse auku kaevama!), 50cm sügav, ümmargune, 250cm diameeter, maht 2,4m3.


Ja veel, meil on uudis Vanilla Ninja fännidele! Perepilet! Tasuta! Ja nii iga päev! Kuni kontserdini välja! Saada sms numbrile 1505 märksõnaga NINJA ja kuula hoolega raadiot!


Mängude üks tingimusi on ka see, et võitja peab kindlasti vastama kõnele, mis talle raadiost pärast loosimist tehakse.