“Ringil oli kaks järsu kurviga suurt laskumist — ühes neist karjusin Kristinale vaheaegu. Iga kord, kui ta minust mööda vuhises, pidurdas sahka!” sõnas Ragilo, kirjutab Eesti Päevaleht. “Karjusin: Ära pidurda, vaid pane, siit pöörab ilusasti välja! Kristina ei võtnud kuulda…”

“Kui tulid Follis ja Steira, vajus mu suu lahti — nemad ei pidurdanud kordagi sahka, isegi mitte seal, kus mehed,” lisas Ragilo.

“Neil laskumistel tuleb kihutada kamikazeliku sööstlaskujaasendiga, muidu võid ühel alamäelõigul kaotada oma viis sekundit. Kaks ringi ja kokku neli suurt laskumist teeb kui palju sekundeid…?” teatas teine määrdemees Raul Seema.

Juba intervjuualal suuski kiruma hakanud Kristjan-Thor Vähi kurdab, et rivaalide suusad libisesid teist võistlust järjest tema elukaaslase Fischeritest laskumistel paremini.

“Paari külmakraadiga ilmaks pole häid suuski, Madshusid ja Atomicud libisesid jälle mööda,” lausub Vähi. “Meile sobivad pluss-kraadid või külm ilm, seekord oli paar miinuskraadi — kõige vastikum ilm. Libisenuks suusad, polnuks medalisaamine probleem.”

Kristina lõpetas eilse 10 km vabatehnikasõidu 9. kohaga.