1. Korralik hommikusöök! Hommikusöök ei tohiks olla kiiruga tehtud tass kohvi ning vilets saiake sinna kõrvale. Hommikusöök on see, mis paneb meie päevale aluse. Vilets hommikusöök tekitab häireid ainevahetuses ning võib rikkuda kogu su järgneva päeva. Ärka 15 minutit varem, valmista midagi korralikumat kui tass kohvi ning päev tulebki parem!

2. Ära joo kaloreid! Kui Sa soovid kaalus alla võtta, pead sa vähendama oma kalorite tarbimist. Enamik naistest oma kiire elutempo juures tarbivad iga päev erinevate jookidega koos sadu lisakaloreid. Jälgi oma karastusjookide, mahlade, kohvijookide jms tarbimist. Tavaline vesi on suureks abiks!

3. Treeni tervet oma keha! Kindlasti on sul selliseid kohti, mida sooviksid treenida rohkem kui teisi. Lihtne reegel on selline, et kui tahad kaalu langetada, pead sa treenima kogu oma keha ning mitte keskenduma ühele sinu jaoks ebameeldivale kehaosale. Mida rohkematele lihasgruppidele sa koormust annad, seda rohkem kaalus kaotad! Igaõhtune jalutuskäik mõneks tunniks ei teeks ju paha. Vastav varustus selga ja saab ka edukalt praeguste ilmadega seda teha!

4. Tee jõuharjutusi! Paljudel naistel on arvamus, et jõuharjutused on ainult meestele ja musklite tekitamiseks. Vale puha! Kaalu langetav naine peaks kindlasti tegema jõuharjutusi. Jõuharjutused on väga efektiivsed aktiveerimaks su ainevahetust ning põletamaks kaloreid. Jõuharjutuste tegemiseks ei pea ilmtingimata külastama jõusaali, võib ka vabalt kodus või kus iganes endale sobilikus kohas treenida.  

5. Toitu tervislikult ja ära näljuta ennast! Kaalulangetamise üks põhisaladusi on toitumine. Öeldakse ju ikka, et oled see mida sa sööd. Sa võid teha trenni nii kõvasti kui suudad, aga kui toit on halb, siis ei ole kasu millestki! Ürita oma toidumenüüs vahetada asju tervislikema vastu. Kindlasti ära hakka ennast näljutama. Lihtsalt jälgi, et kaloreid liiga palju ei koguneks