Sepp laulab saates "Laulud tähtedega" koos Margus Vaheriga. Vaheri sõnul teeb Evelyn proovides päris head tööd ning ootused võiks olla paarile päris kõrged. Laulukogemust on Evelyn Sepal mudilaskoori jagu. "Aga ma olen päris kõva duširuumilaulja," naeris Sepp.

Ärinaine Kersti Toots ja tema laulupartner Uku Suviste on senini proovi teinud ühe korra. Oma trumbiks, millega vaatajaid kütkestada, peab naine iseendaks jäämist. Vaata videost, mida paar laulma hakkab!

"Laulud tähtedega" saates osaleb sel aastal ka Riigikogu majanduskomisjoni liige, endine jõmmikütt Sven Sester, kelle laulupartneriks on Birgit Varjun. Sesteril on varasem laulukogemus täiesti olemas, sest oma pundiga "Sõpruskond" on osaletud isegi "Laululahingus". Päris soololauljana on Sesteril üles astuda aga esimene kord ning lindilt oma häält kuulda oli mehe sõnul alguses päris kõhe.

Kui möödunud aastal oli Ines saates "Laulud tähtedega" võistlustules, siis seekord on tema roll stressivabam, nimelt on kaunis laulja saatejuhi rollis. Vaata videost, kas Ines on kedagi osalejatest juba laulmas ka kuulnud!