Sadamaturu perenaine toob lihtsa kuid väga maitsva retseptina esile kollase suvikõrvitsa moosi, mille valmistamisel tuleb kõrvits koos koortega keeta segamini sidruniga. Vaata videot!

Naistekas ja Rahva Hääl kuulutasid möödunud esmaspäeval välja suure hoidisteretseptide võistluse! Konkureerima on oodatud kõik põnevad hoidisteretseptid — soolased, magusad, vürtsikad, originaalsed ja traditsioonilised. Saada meie oma lemmik moosi- või suvise salati retsept, jaga juur- või puuviljade marineerimise ja säilitamise nippe! Kui võimalik, pane retseptiga kaasa ka foto.

Parimate retseptide saatjaid ootavad suurepärased auhinnad!

Auhinnad on välja pannud Vacu Vin kaubamärgi esindaja Eestis. Vacu Vin on Hollandi päritolu innovatiivseid, nipiga veini- ja köögitarvikuid tootev kaubamärk.

Esimese koha omanik võib rõõmustada Vacu Vin kiirmarineerija üle, mis on ideaalne abivahend neile, kes peavad lugu kvaliteetselt valmistatud lihast. Lihtsalt aseta liha koos marinaardiga marineerijasse, eemalda spetsiaalse vaakumpumbaga marineerijast õhk ja liha on juba 15 minutiga grillimiseks või praadimiseks ette valmistatud.

Teise koha omanikku ootab põnev Vacu Vin „viiluta ja kogu“, mis tänu spetsiaalsetele teravatele teradele viilutab hõlpsalt pehmeid köögi-ja puuvilju. Rohkem infot Vacu Vin kaubamärgi kohta leiad Facebookist.

Kolmanda koha väärilise retsepti saatjat premeerime Aive Luigela "Tervise kokaraamatuga."

Retsepte ootame 21. augustini aadressile naistekas@delfi.ee või rahvahaal@delfi.ee. Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.