Eilsel Eesti Päevalehe ja Delfi presidendikandidaatide debatil küsis LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg igalt osalejalt ühe intrigeeriva küsimuse, mis on kas seni küsimata jäänud või millele pole avalikkus konkreetset vastust saanud.

"Oletame, et te saategi presidendiks. Siis on Eestis selline olukord, kus valitsuse reiting on madal, peaministri reiting on aegade madalaim ja ka presidendil on rahva hulgas kõigest kaks protsenti toetust. Kuidas te olete oma asju ajanud, et te pea 25 aastat poliitikas olnuna ei ole pälvinud rahva toetust? Mida te olete teinud valesti?" küsis Ingrid Veidenberg Eiki Nestorilt.

"Ma olen teinud valesti, et ma olen kõik need kuluhüvitajad ja vintis peaga autoga sõitjad tööle võtnud. See on valdava enamuse rahva arvamus. Mina küll püüan neile pingsalt seletada, et nad on ise palganud nad sinna tööle, mitte mina ei ole neid võtnud. Loomulikult sellise ameti peal populaarsust koguda on keerukam kui mõne teise peal. Ma arvan, kui tehtaks küsitlusi vastupidi, keda mingil juhul sinna ei pandaks, seal ma saaks kindlasti parema tulemuse. Ma ise usun seda päris hästi. Aga see teeb mulle muret muidugi. Ma arvan, et kui mind Eesti presidendiks valitakse, küllap siis need numbrid ka tõusevad. Ma olen valmis selle nimel tööd tegema," selgitas Nestor.

Vaata lähemalt videost!