Huawei otsus arendada oma AppGalleryt tekitab ehk kasutajates küsimuse, kas nad saavad ikka kõik asjad Huawei telefonidega aetud. Kuidas siis päriselt on?

Uuringud näitavad, et keskmisel inimesel on telefonis 60–90 rakendust, millest ta kasutab ühes kuus 30 rakendust ja iga päev vaid üheksat rakendust. See näitab selgelt, et tegelikult ei kasuta inimesed oma igapäevatoimetusteks tohutul hulgal rakendusi.

Mitmed vajalikud rakendused on Huawei telefonidesse juba eelinstallitud. Nendeks on näiteks e-posti rakendus ja veebibrauser. Samuti ka mugav andmete kloonimise tööriist Phone Clone ja Huawei ametlik rakenduste pood AppGallery, kust leiad üle 81 000 rakenduse.

Lisaks AppGallerys olevale äpivalikule on väga mugav viis rakenduste saamiseks Huawei rakenduste kloonimise tööriist Phone Clone, millega saad mugavalt andmeid vanast telefonist uude üle kanda. Peale selle on nüüd rakenduste leidmiseks saadaval ka otsingurakendus Petal otsing (Petal Search).

Mida täpsemalt kujutab endast Petal otsing?

Petal otsing on uus otsingutööriist, mis võimaldab Huawei nutitelefonide omanikel otsida ja leida vajalikke asju – sealhulgas rakendusi, uudiseid, pilte ja palju muud – otse oma seadme avaekraanilt. Petal otsing loetleb mitmest allikast, sealhulgas AppGalleryst ja Huawei brauserist, pärinevaid rakendusi, mis võimaldab kasutajatel nutitelefoni kasutamist täielikult isikupärastada ning hallata.

Petal otsing on turvaline ja ohutu otsingurakendus. See ühendab endas riistvarapõhiste turbe- ja ohutustehnoloogiate paremikku koos privaatsusstandarditega, mille on seadnud juhtivad Euroopa privaatsusepõhised otsingumootorid

Millised on Huawei AppGallery eelised teiste poodide ees?

AppGalleryl on juba üheksa-aastane kogemus rakenduste koondamisel ja levitamisel, sealhulgas nii populaarsete globaalsete rakenduste kui ka kvaliteetsete lokaliseeritud rakenduste osas. Huawei lansseeris 2020. aasta märtsis oma ametliku rakenduste poe 170 riigis üle kogu maailma ja vähem kui aastaga on see kasvanud maailma suuruselt kolmandaks rakenduste poeks, millel on igas kuus 700 miljonit aktiivset kasutajat.

Üks AppGallery eelis on kindlasti see, et seal olevad rakendused on optimeeritud just Huawei seadmete jaoks. Lisaks sellele pööratakse AppGallerys äärmiselt palju tähelepanu turvalisusele.

AppGalleryl on täistsükliline turva- ja kaitsesüsteem, mis sisaldab arendaja pärisnime kinnitamist, neljaastmelist ülevaatusprotsessi, allalaadimise ning installimise kaitset ja rakenduse turvalise töötamise mehhanismi.

Rakenduste lisamise etapis on AppGallery maailmas esimene rakenduste pood, mis nõuab kinnitamiseks arendaja pärisnime. Samuti on olemas neljaastmeline ülevaatusprotsess, mis hõlmab pahatahtliku käitumise tuvastamist, turvaaukude skannimist, privaatsuse lekete kontrollimist ja käsitsi pärisnime ülevaatamist, et tagada rakenduste loendisse kandmise ohutus.

Allalaadimise ja installimise etapis peavad kõik rakendused läbima põhjaliku kontrolli, allkirjade kontrollimise, ohtude tuvastamise ja AI-kaitse, et vältida arendajate rakenduste pahatahtlikku manipuleerimist.

Rakenduse töötamise etapis viiakse läbi mälukaitse, regulaarne uuesti testimine, kasutajate tagasiside ja muud testid tagamaks, et illegaalsed rakendused ei loeks rakenduses loodud andmeid pahatahtlikult ega viiks sellest tulenevalt kasutajaandmete lekitamiseni.

Millised on kõige populaarsemad rakendused AppGallery poes?

AppGallerys olevate rakenduste arv kasvab iga päevaga, viimase kümne kuu jooksul on rakenduste arv kasvanud lausa viis korda.

Populaarsemad globaalsed rakendused AppGallerys on näiteks Tinder, Snapchat, TikTok, Booking.com ja Telegram ning kohalikud armastatud rakendused, nagu Delfi, Telia, LHV ja Kaup24.

Milliseid uudiseid võib Huawei AppGallery kohta tulevikus oodata?

Igas riigis, sealhulgas Eestis, on kohalikud Huawei meeskonnad, kes on pühendunud sellele, et muuta AppGallery võimalikult oluliseks kohalikuks ja globaalseks rakenduseks. Kohalikud meeskonnad suurendavad pidevalt populaarsemate rakenduste valikut, mida meie kasutajad armastavad ja millest sõltuvad, sealhulgas ülemaailmsed populaarsemad rakendused ja mängud, millest on saanud nende digitaalse elustiili põhiosa.

Kui kasutajad ei leia AppGalleryst rakendust, mida nad sooviksid alla laadida, siis saavad nad rakenduse nime sooviloendisse lisada. Kui see rakendus laaditakse AppGallerysse, siis teavitatakse kasutajat, kes selle rakenduse sooviloendisse lisas.

Ehk siis Huawei AppGallery tuleviku uudiste osas saab igaüks meist kaasa rääkida. Lihtsalt ava AppGallery ja anna meile oma soovidest märku.

Jaga
Kommentaarid