EUvox 2014 valijakompassis on sees ka küsimus, et "kelle poolt kavatsete Euroopa Parlamendi valimistel hääletada?". Sellele küsimusele oli  23. mai seisuga Eestist vastanud 14 598 inimest.

Inimeste eelistustest selgub, et vastanuist annaks oma hääle Euroopa Parlamendi valimistel mõnele Reformierakonna kandidaadile 14,7 protsenti, Isamaa ja Res Publica Liidule 11,8 protsenti, Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale kümme protsenti ja Keskerakonnale vaid 3,5 protsenti vastanuist (umbes sama palju inimesi sooviks anda hääle ka Konservatiivsele Rahvaerakonnale - toim). Mõnele üksikandidaadile sooviks oma hääle anda aga 12,3 protsenti vastanuist.

Lisaks on oluline märkida, et siiski ei olnud vastanuist ligi 29 protsenti veel otsustanud, kellele nad oma hääle annavad.

Kõigis 28 Euroopa Liidu liikmesriigis käivitunud EUvox on veebipõhine rakendus, mis on kasutatav nii arvutiekraanilt kui ka vastavalt kohandatuna ka nutitelefonidelt. Valijakompassi täitmiseks kulub kuni kümme minutit.

EUvox üleeuroopalise rakenduse töötasid välja kahe akadeemilise uurimisasutuse – Kieskompas ja PreferenceMatcher – konsortsium, projekti finantseerivad Avatud Ühiskonna Fondide Euroopa suund (Open Society Initiative for Europe) ning Euroopa Parlamendi kommunikatsiooni peadirektoraat.