Olümpiaadi koostööpartneriteks on Haridus- ja Teadusministeerium, Tallinna Tehnikaülikool, Eesti Õpetajate Liit, Vain & Partnerid jne. Peaauhinnaks on Ordi välja pannud sülearvuti ja EMT uhiuue mobiilimudeli. Registreerumine toimub koduleheküljel

Valemivihiku olümpiaad on suunatud terasele ja väljakutseks valmis Eesti põhikooli- ja gümnaasiumiõpilasele. Olümpiaadi küsimused põhinevad info leidmise ja analüüsimise oskusel, sealjuures tuleb osata kasutada juba olemasolevaid üldhariduslikke teadmisi, annab teada Mari Matjus Valemivihikust.

9.-13. aprillini vastavad eelnevalt registreeritud osalejad iga päev interneti vahendusel Haridus- ja Teadusministeeriumi ja Tallinna Tehnikaülikooli abiga koostatud küsimustele. Kummagi vanuserühma parimad võtavad 18. aprillil Reval Hotell Olümpias teineteiselt mõõtu olümpiaadi finaalvõistlusel, kus tuleb end tõestada juba publiku ja žürii ees. Olümpiaadi finaalvõistluse žüriisse kuuluvad EBSi õppejõud Tiina Tšatšua ja Eesti Õpetajate Liidu juhatuse esimees Lehte Jõemaa.

Registreeruda saab Valemivihiku koduleheküljel 29. märtsist 8. aprillini.

Finaliste ootavad hinnalised ja eksklusiivsed auhinnad olümpiaadikorraldaja sõpradelt! Gümnaasiumiastme võitja saab Ordilt sülearvuti Enduro GL31 PDB+, põhikooliastme parim aga EMT-lt uhiuue mobiilimudeli Sony Ericsson W880i. Valemivihiku olümpiaadi suurteks sõpradeks on Ordi, EMT, Eagle Vision, IM arvutid, FK Keskus, Tallinna Tehnikaülikool, Dreamcom, Vain & Partnerid, headeks sõpradeks NPNK, CV-Online, Haridus- ja Teadusministeerium, Äripäev, Pärnu Konverentsid noortekonverents Lahe Koolipäev, Weekend.ee, Everyday.com, Estonian Air, toredateks sõpradeks Reval Hotell Olümpia, TEA kirjastus, Tegusad Eesti Noored, Eesti Õpetajate Liit, Rajaleidja.ee ja Rahvusooper Estonia.