Jah, nad võivad olla füüsiliselt nõrgemad kui mehed, aga samas on nad tihti hoolikamad ja suutlikumad ning suudavad raske töö juures veel head nägu ka teha, samal ajal kui mees juba kiristab hambaid ja kirub riiki.

Hakkama saab selle palgaga kindlasti, aga eelarvega tuleb tegeleda ja hoida kulutustel silm peal. Kui on vaja midagi suuremat osta, näiteks riideid, tehnikat või küttepuid, siis tuleb enne mitu kuud vähem kulutada ja vajalik summa kokku koguda. Toidupoes on suureks abiks sooduskampaaniad ja allahindlused – sealt hoiab kuu jooksul kenakese summa kokku.

Autot mul ei ole. Sõidan jalgrattaga või käin jala. Auto suudaksin soetada, aga selle ülalpidamine ja kütus maksab minu palga juures liiga palju. Kindlasti oleks autoga mugavam liikuda, kui on lörts, vihm või muidu halvem ilm, ning suuremad ostud saaks ise koju tuua, mitte ei peaks küla pealt transporti otsima, aga mugavus maksab.

Seni, kuni boss ei taha rohkem maksta, tuleb tema töölistel kokkuhoidlikult läbi ajada ja tänada sellegi eest, mis antakse.