Just, ka Vaido on meil saarlane. Sündinud Kingissepas (nüüd juba Kuressaare), sünnidaatum kurikuulus 11. september 1977. Enne, kui see kuupäev kuulsaks sai, jõudis Pannel-poiss end harida lasteaias ja mitmetes koolides, lisaks oli ta juba noorena kehaliselt aktiivne ja selle tulemusena on tal ette näidata ka Eesti meistritiitel võrkpallis.


Paberite järgi peaks see mees oskama ehitada, kuid kui te nüüd arvate, et Vaido ka ehitama hakkas, siis eksite. Tema huvialaks said sootuks ilusad inimesed ja nendega suhtlemine ;)

Esmalt oli ta kelner-baarman, siis lihtsalt baarman, siis baarman-diskor ja lõpuks lihtsalt diskor. Saanud oma esimesed eetrivitsad kohalikust raadiost “Kadi”, kolis Vaido lõpuks saarelt ära. Ja meil ei olnud kahju teda enda juurde võtta ja nüüd ka teiega jagada. Seda enam, et noormees on saanud hakkama diskorite seas ennekuulmatu asjaga — võtnud 5 kuuga 30 kilo alla! Siinkohal kostub teiste deejottide oigeid…


Peale väsitavat raadiopäeva võib Vaido leida arvuti või televiisori eest, lisaks meeldib talle mängida erinevaid keha arendavaid sportmänge, eriti jalgpalli. Kui tahate Vaidole süüa anda, siis hästi tehtud eesti rahvusroad panevad tal sülje liikuma, andke ainult kätte…..


Raadios Sky Plus naeratab Vaido Pannel teile igal tööpäeval kell 13-16. Vastunaeratused lähevad kohale, kui kirjutate siia: