Esinevad Rahvusooper Estonia Poistekoor, Revalia Kammerkoor ja dirigent Hirvo Surva, Oleg Pissarenko Trio, Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester dirigent Jüri Ruut Kangur, solistid Gerli Padar, Jassi Zahharov, Ivo Linna ja Mikk Dede.

Kontsert toimub rahvusvahelise vähinädala raames, mille teemaks on meeste eesnäärmevähk ja selle ennetamine.

Eesti Vähiliit pakub suurepärast kontserdielamust ning võimalust toetada vähialast ennetustööd.

Piletid on müügil Estonia Kontserdisaali kassades, Piletilevi ja Piletimaailma müügikohtades.

Terviseleht loosib sel puhul välja 2 viiepäevast ravipaketti Pärnu taastusravikeskusesse Viiking kõigi vahel, kes ostavad pileti Eesti Vähiliidu heategevuskontserdile “Üksteist peab hoidma” ning vormistavad hiljemalt 6. novembriks Terviselehe aastatellimuse.

Loosimisel osalemiseks vormista aastane Terviselehe tellimus ja saada oma kontaktandmed (nimi, telefon, aadress) ning kontserdi pilet hiljemalt 6. novembriks Terviselehe toimetusele Pärnu mnt 67a, 10134 Tallinn.

Loosimises osalevad ka Terviselehe pikaaegsed otsekorralduslepingu alusel tellijad, kes saadavad toimetusele oma kontaktandmed ja kontserdi pileti.

Tellimisvõimalused:
1) Kui olete Hansapanga hanza.neti või Eesti Ühispanga U-Neti klient, saate tellimuse vormistada ning kohe tasuda kodulehekülje kaudu: http://www.terviseleht.ee/tellimine.php
2) Soovides tellida ja tasuda arve alusel, helistage toimetusse tel 6 279 267 (E-R 11-16) või saatke tellija ja maksja kõigi kontaktandmetega e-kiri: terviseleht@terviseleht.ee
3) Soovides tellida ja tasuda sularahas toimetuse kaudu, tulge kohale (E-R 11-16) Pärnu mnt 67a, tuba 315.
4) Tellida saate ka kõigis Eesti Posti postkontorites või Kirilinnu kaudu.

Võitjatega võtame ühendust peale 14. novembrit.

Lisainfo:www.terviseleht.ee,
(E-R 11-16) tel 6 279 267 või terviseleht@terviseleht.ee