Polanski tollal 13-aastase ohvri tunnistused California kohtule on avaldatud võrguleheküljel
, sisaldades muuhulgas kirjeldusi paari tegemistest Jack Nicholsoni majas, kirjutas New York Post.

Väidetavalt küsis tollal 43-aastane Polanski tüdrukult, millal tolle viimane menstruatsioon oli, ja tahtnud siis teada, kas too kasutab rasestumisvastaseid vahendeid. Eitava vastuse järel astus Polanski tüdrukuga tolle soovi vastaselt anaalvahekorda.

Praegu 39-aastane ohver Samantha Gailey Geimer tunnistas, et osutas vastupanu, aga mitte eriti tugevat, kuna kartis meest. Tüdruk ütles, et paar oli vahekorras muuhulgas mullivannis, kus Polanski talle esimese lähenemiskatse tegi, ning et nad harrastasid ka suuseksi. Geimeri sõnul jätkus seks magamistoas kuni ajani, mil keegi naine neid segas.

Usutavalt oli tegu Nicholsoni sõbranna Angelica Hustoniga.

Geimer ütles, et naine küsis, kas Roman on toas ja too vastas, et tuli just mullivannist välja ja riietub.

Tüdruk ütles, et nende suhe sai alguse sellest, kui mees pildistas teda Vogue´i jaoks. Fotosessioon võttis sünge pöörde, kui mees lasi tal särgi seljast võtta ning jätkas klõpsutamist.

Polanski ise on väitnud, et tüdruk oli vahekorraga nõus ning ta ei teadnud, et too on alaealine.

Praegu kolme lapse ema Geimer kirjutas hiljuti Los Angeles Timesis, et ta ei olnud mingil juhul nõus, aga kuna ta oli nii noor, siis ei julgenud vastu hakata.

Poola päritolu Polanski põgenes Prantsusmaale 1978. aastal vahetult enne kohtuotsuse tegemist. Ühendriikide võimud on lubanud ta vahistada, kui ta peaks proovima riiki tagasi pöörduda.