Heitke pilk Delfidesse, olgu see eesti- või venekeelne. Nii ühes kui teises valitseb laussõim ja teise rahvuse äärmine halvustamine. Kommide sisu annab selgelt mõista, et tegemist on sihikindla tegevusega ja kommentaare ei kirjuta tavakodanikud.

Minu arvates on vaenu õhutamise piiramiseks ainult üks võimalus - range tsensuur. Kuigi seda ei võimalda meile ei Eesti Vabariigi põhiseadus ega ka Euroopa liidu direktiivid, on see ainuke võimalus.

Olen absoluutselt veendunud, et rahvuste vahelise vaenu õhutamine on hästi finantseeritud ja sihikindel ettevõtmine. Kusjuures on hea küsida, kellele see vajalik on?

Kardan, et see tegevus hakkab veel hoogu võtma, sest viimased kohalike omavalitsuste valimised näitasid, et Klenski ega Mišini eestvedamisel kandideerinud nimekirjad ei saavutanud midagi. Vene erakonda Eestis luua ei õnnestunud ja kõik ponnistused sellel teel läksid luhta. Eesti-Vene vasakjõudude koostöö ei kandnud samuti vilja, pean silmas Eesti Vasakpartei ja Konstitutsiooniparteide alianssi.