"Tahan pöörduda noorte poole. Kas te olete oma eluga rahul? Kui oled üliõpilane, kas lepid sellega, et riik ei suuda sulle pakkuda tasuta kvaliteetset kõrgharidust? Kas sulle meeldib, et kui oled juba ülikooli lõpetanud, siis on kõik head ja tasuvad töökohad juba müstiliselt täidetud rikkurite ja poliitikute poegade-tütardega?" alustas Polyakoff.

Ta selgitab, et just vasakparteil on pilt selge: maailma sünnivad võrdsed inimesed, kuid ebavõrdsus tekib ebavõrdsetest tingimustest.

"Võimalused tuleb võrdsustada. Valik on iseenesest mõistetav: on vaja liituda Eestimaa Ühendatud Vasakparteiga. Miks? Sest meiega on vahva!" ütles Polyakoff.

Vaata Polyakoffi täispikka pöördumist ka videost!

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!