"Ma ei pruugi sulle rääkida kõike, mida sa tahad kuulda. Ma ei aja ka pläma ja ütlen otse, kui asi on kehvasti. Kuid ma ei ütle sulle kunagi, et asi on lootusetu ja midagi teha ei saa - see on pugejate ja allandjate jutt ja seda sa minus ei leia," ütles Toomse.

Ta jätkas: "Kui sa tahad elada roosad prillid ees, siis sa ei vali mind. Kui sa tahad kerget ja muredest vaba elu - siis sa ei vali mind. Siis vali see, kes sulle kõik ilusat lubab, ja ka seda, mida tegelikult keegi täita ei suuda. Kui oled valmis kandma osa koormast, et ühiselt meie riiki tugevamaks ja paremaks teha, siis panustad mind valides hästi."

Vaata ka videost Toomse kirjeldust, miks ta peab end sobivaks kandidaadiks julgeoleku küsimuste lahendamisel ning mis on teda elus Saaremaa kadaka sarnaselt visaks muutnud.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!