"Mina olen Oudekki Loone ja ma ei taha saada peaministriks. Vähemalt praegu. Kuigi ma olen Taavist kuus kuud vanem ja palju targem, siis ma arvan, et mind on Riigikogus rohkem vaja," ültes Loone kindlalt.

Lisaks ettevõtte tulumaksu kehtestamisele näeb Loone, et riik saaks majanduselu edendamiseks ka ekspordile kaasa aidata, kui iga saatkonna juurde kuuluks keegi, kes sealse riigiga ekspordisuhteid arendaks. Suuremate saatkondade juures peaks Loone arvates olema kaubanduskoda.

"Mis kõige olulisem, ma arvan, et sina pead saama otsustada. Ka siis kui valimisi ei ole. Mind teeb väga kurvaks, kui Eesti seadusi kritiseeritakse alusel, et need on läbi surutud vastu rahva tahet. Isegi siis, kui mulle mingi seadus parasjagu meeldib," sõnas Loone.

Kuidas saab valimistevahelisel ajal võimu Toompea saalidest rahva kätte anda? Sellele vastab Loone videos.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!