Hansbergil on majandusalane haridus ning pikaajaline kogemus ettevõtluses ja finantsvallas, nii era- kui ka avalikus sektoris. Riigi tasandil näeb Hansberg, et majanduse areng on olnud juba kaheksa aastat seisakus.

"Vabaerakond ei taha anda lubadusi riigi raha ühest taskust teise tõstmiseks, samal ajal kui müts peas põleb," ütles Hansberg.

Ta tõdeb, et senised nelja aasta peale tehtud plaanid ei ole arenguks piisavad ning majanduses tuleks sihte seada paarikümne aasta perspektiivis.

Vaata videost, millised on Hansbergi ideed, mida Vabaerakonna ridades poliitilise olukorra elavdamiseks Riigikogus teha saaks.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikogu valimistel kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on; mis neil hingel on, mida nad muuta
või saavutada tahavad; miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud, inimesed said rääkida just seda, mida soovisid.

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!