"Kuna kuus korra käin ikka Lätis joogi-, toidu- ja tarbekaupu ostmas, siis tangin ikka paagi täis ja kanistri ka. Bensiini hinnavahe ca 7 s/l. Diisli järgi tasub 45 km kaugusele lausa eraldi sõita. Kaubiku paagitäie pealt hinnavõit 20-25 euri. Mis siis veel rekadest rääkida."

"Bussinduses ja "rekanduses" välisriikide väisamisel on veofirmad küll karmi käsu andnud Venemaal või Lätis paagid silmini täis tankida, lisaks lubatud hulgal mahutites kaasa võtta. Arvestades, et 95% diislist kasutab rasketrantsport, siis diisli välismaine päritolu Eestis on päris suur."

"Juhul, kui sõidad vaid kütuse järgi, siis võib küll arvestada, et ei tasu ära. Kui teed lisaks veel ka korraliku ostunimekirja (koos Eesti hinnavõrdlusega) ka muudest kaupadest, siis avastad, et peaks vist vähemalt kord kuus ikka ringi ära tegema. Muidugi on ka palju neid, kes käivadki tööasjus - neil on veelgi lihtsam. Sõit ei ole alko või kütuse sihtotstarbeline, kuid kaasandena tangitakse nii ennast, autot kui ka oma pere baarikappe."

"Selle aasta tankimise: Läti-Leedu 34105 liitrit ja Eestis ainult 200 liitrit."

"Tööga seotud pidev olemine naabrite juures, siis ka kanistrid kaasas. Ikka 6-10 senti vahe liitrilt. Umbes 125 saab kaasa toodud sealt. Huvitav see, et miks meil saab tanklates ainult 2,5 senti soodukat, aga Lätis saab seal kaardiga 5 senti."

"Kui käin alko, tubaka ja ehitusmaterjalide ringil, siis tangin ka paagi täis. Kuna ekstra sõitu kütuse pärast ei tee, tasub see teisi oste tehes igati ära. Sama kauba saab keskmiselt 30% odavamalt. Siiski ei ole võimalik ainult Läti kütuse otsas elada. Peab ka siin tankima. Hinnad on reaalselt röövellikud, kuid ka Tallinna tasuta ühistransport ei päästa. Tööle ja koju peab ikka saama, aga ühistranspordiga võtaks see lihtsalt peaaegu neli korda rohkem aega ja vaeva. Ei taha mõeldagi sellele, mida peavad tegema need, kel maal pole võimekust ise autoga sõita või sissetulekud ei võimalda autot kasutada."

"Pole kolm kuud Eestis tankinud. Lätis tegin kliendikaardi ja saan diisli hinnavahest sõidukulu tasa. Muu kaup juurde ja olen omadega plussis."