"See on kahetsusväärne, kui tolerantne ollakse ühiskonna, meid kõiki ohustava teo suhtes. Kiljutakse hääl kähedaks olematu immigratsiooni probleemi puhul, õigustatakse vargaid ja Eesti riigi vastaseid, aga kui läbi roolijoodiku käe läbi saab surma või jääb eluks ajaks vigaseks teie lähedane? Rahva seas on kahjuks palju rumalaid inimesi, tänu kellel lastakse lollitada ennast igasugu võltsloosungite ja hüüdlausetega. Peaksime oma isamaad viimne kui üks eestlane armastama ja olema karmid ohustavate inimeste vastu."

"Oman juhilube aastast 1995. Juhtus minulgi apsakas, 2015 jäin esimest korda jaanipäeval purjuspeaga (2 promilli) Laagri Statoilis vahele. Kohe kainerisse, järgmine päev kohus, 30 päeva aresti ja aasta tingimisi, lisaks astaks load hoiule, korduseksam ja 700€ kohtukulud. No mis mõttes. Miks kuulsad saavad kergemini? Kohus ei võtnud arvesse, et mul ei ole eelnevaid rikkumisi, et olen autojuhina tööl. Kaotasin töö ja märk otsa ees, et kriminaal! Ka mina kahetsen ja sain ränga õpetunni!"

"inimene astus ämbrisse! võib-olla et isegi elu suurimasse ämbrisse! Arvata võib, et see paneb talle sellise põntsu ja võib kogu tulevase elu pea peale keerata. Rahvas aga soovib avaliku hukkamist! Mis siis, et seda sama rahvast on inimene naerutanud üle 30 aasta. Tahaks näha inimest, kes pole oma elus libastunud! Jah! täis peaga sõitma minek on karm ja karistus peab ka olema kohane, aga laske inimesel elada."

"See juhilubade aeg on naeruväärne. Kolmeks aastaks jalamees olnuks õige. Mees nagu härg võib sõita bussiga, rattaga ja mopeediga."

"Naeruväärne! Ehk siis kriminaalse promilliga sõitmise eest trahv on 500 eurot ja tingimisi? Isegi nädalakest ei pea reaalselt istuma? Meie kohtusüsteem."

"Kolmeks kuuks lubade ära võtmine tundub küll vähevõitu. Kõlab nagu oleks kiirust ületanud, aga mitte tugevas joobes sõitnud märke maha. Kriminaalkaristus selle mehe töö võimalusi ei kahanda, kuid piinlik ikka, et sai täis peaga rooli ronitud. Mees, kes loeb teistele moraali, kuidas peab käituma."