1. Rullhelkur

Helkur-käepael on universaalne toode, mis keerdub kergest löögist vastu keha rulli. Ümber käe või jala plaksatanud rullhelkur püsib tihedalt keha küljes, mistõttu sobib nii tervisespordiks kui ka lihtsalt pimeda ajal liikudes.

2. Helkurkleebised

Eri kuju ja suurusega kleebised, mida on saada ka CE-märgistusega, tagavad hea nähtavuse, kui need on paigutatud nii rõiva selja- kui ka esiosale ja eri kõrgustele. Uudse lahendusena pakutakse helkivaid helkurkangast kujundeid, mida saab riietele triikrauaga kinnitada.

3. Laetav helkur

Innovaatiline plastmassist helkur, mille silikoonist kest helendab peale loodusliku või tehisliku valguse käes laadimist. Sobib just keskkonda, kus on kehv või olematu tänavavalgustus. Paigalda riiete, selja- või koolikoti külge.

4.Helkiv aerosool

Helkurefektiga aerosool on mugav pihustatav vahend jalgrattaraamile, lapsevankri ratastele, rõivastele ja jalatsitele, seljakotile ja kiivrile. Saadaval erinevate materjalide jaoks. Arvestada tuleb, et spreikiht ei püsi igavesti. Aja jooksul see kulub ja peegeldavad omadused kahjustuvad. Seetõttu on soovitav esemeid regulaarselt spreiga värskendada.

5. Helendav seljakotikate

Seljakotile tõmmatud valgustpeegeldavate ribadega kate tagab pimedal ajal nähtavuse kuni 100 m kaugusele. Lisaks kaitseb veekindel materjal koti sisu vihma eest! Ideaalne variant jalgratturitele.

6. Helkurtraksid

Eri lõigete ja disainiga helkurtraksid sobivad nii tervisesportlasele, jalgratturile kui ka mootorratturile. Efekti tagavad neoonvärv ja helkurribad. Elastne vöö aitab enda kehakuju järgi suuruse parajaks timmida.

7. Helkiv teip

Tugeva liimiga peegeldav 3M materjal, mida saab sobivasse suurusesse lõigates kasutada igal pinnal. Eriti lihtne on selle abil oma käimiskepid silmapaistvaks teipida.

Kasutatud on Maanteeameti fotosid ja kampaanialehte www.silmapaistev.ee