Algus Kristjan Kannukesega oli väga sobiv. Valitud olid Ruja algusaastate lood ja kuigi Kristjan on oma nooruse ja lavakogemuse poolest veel väga roheline, siis see lihtsalt sobis. Priit Võigemast on väga sümpaatne näitleja, kelle lauluoskusest ma suurt midagi ei pidanud, aga no lihtsalt fantastiline sisseelamisvõime laulu sõnumisse ja milline diktsioon! Ükski sõna ei läinud laulust kaotsi.
Robert Linna - väga hea fiilinguga tegi!

Kadri Voorand - MÜSTILINE NAINE! Iga tema laulu esimeste nootidega oli mul kohe kananahk peal. Konkurentsitult parim esitus laulust "Must lind", mida kunagi olen kuulnud. Ta suudab laulda meessolistidega samas oktavis ja siis jälle kõrgelt täiesti loomulikult ja näiliselt pingutamata.

Ott Lepland - mulle Ott tavaliselt meeldib, sest mulle meeldib hea tehniline lauluoskus, aga sellel kontserdil tundsin, et emotsioonist jäi puudu. Pikad puhtad kõrged võimsad noodid olid küll, publik hullus, aga laulu sõnumiga Ott minu jaoks küll kuidagi ei suhtestunud.

Karl Vilhelm on Karl Vilhelm. Korraldajatelt superlahe mõte tuua noored lavale täisbändina! Kes iganes sellele mõttele tuli, 5+! Estonian Voices tuntud headuses, lahedad seaded, nauditavalt puhas acapella.
Koori kasutamine andis ka palju juurde.

Mis oleks võinud selgelt parem olla oli kaamera, valguse ja helitöö.
Neid emotsioone, et kitsas oli vms, ei jagaks. Kuna korraldaja hoiatas ju ette, et rahvast tuleb palju ja tark on varakult kohal olla, siis tund enne kontserdi algust sai veel lõdvalt parkida suhteliselt lähedale, mõnusa istekoha valida, isegi siidri ja burksi mõistliku sabaga kätte. Kõik oli vinks-vonks.