Baseerub
AJAX / DHTML peal, nagu enamus teisigi tuntud veebipleiereid. Esialgu on saadaval vaid kolm lahendust oma blogi, sotsiaalvõrgustikku või kodulehele video lisamiseks: Yoink’d mediabox, mini ja midget kuid tulevikus peaks lisanduma veel viis erinevat lahendust nii iPod’ile kui mängukonsoolidele. Yoink’d võlu peitub selles, et kui sa kord oled ta oma kodulehele pannud, siis edaspidi ei pea sa enam kordagi Yoink’d pealehele minema, et videosid lisada või seadeid muuta.Yoink’d on täielikult iseennast kontrolliv lahendus, kus kõik muudatused tehakse otse videoaknas. Ei ole mingit eraldi profiili või seadistuste lehekülge.

Yoink’d Mediabox on põhiversioon, mis võimaldab imelihtsalt videosid maailmale läbi oma kodulehe või blogi näidata. Vaateakna suurus on 320x480 pikslit. Saab luua oma pleiliste, vaadata sõprade omi, vastu võtta saadetud videosid ja neid imelihtsalt oma listi lisada jne. Ja kõik käib vaid läbi selle videoaknakese. Loomulikult on ka RSS-feed võimalus, et ikka rohkem ja rohkem infot vahetada.

Pisut lahjem versioon on read-only Yoink’d Mini. Vaateakna suurus vaid 320x135 pikslit, kuid mõnikord ei olegi suuremat vaja.

Kolmas on Yoink’d Widget, mille vaateakna suurus on 190x310 pikslit ja kus on kõik põhiversiooni omadused.

Kas ja kui populaarseks uus veebipleier saab aga eeldusi selleks tal on küll. Lihtsuses võib peituda geniaalsus. Tänapäevaste portatiivsete puuteekraanidega Internetiga suhtlevate vidinate nagu iPod ajastul on lihtsus eelduseks. Minge vaadake, proovige ja kommenteerige.