"Ükskõiksusest saab üle ainult plahvatusega. Mis siis ikka, aitan natukene ja panen meedia plahvatama!"
Proua Evelin Ilves
Naised

Oot, mis siis hea on? Et meedia plahvatab või et meedia saaks üle "okupatsioonist tulnud ühiskonna kasvuraskustest", mida Evelin Ilves samas intervjuus soovib?

"Järgnevast 100 aastast tervelt 69 on valimisaastad, ülejäänud 31 aga valimiseelsed aastad."
Rain Rosimannus, riigikogu liige (RE)
EPL

Kostab sedamoodi, et Eestis peab saja aasta jooksul kasutama 1/3 ajast selle parandamisele, mis 2/3 aja valimiseufoorias ära on rikutud.

"Pole saladus, et mina populismiga tegeleda ei oska."
Mart Laar, IRLi esimees
Delfi

Tsitaat Mart Laari programmkõnest IRLi suurkogul: "IRL blokeerib iga ettepaneku maksukoormuse tõstmiseks kas uute maksude kehtestamise, olemasolevate tõstmise või maksusoodustuste kaotamise teel."

"Kuna minu ajastu on rohkem gootikast barokini, siis mis puutub poliitikasse, on minu meelest kõige parem juhtimisvorm valgustatud monarhia."
Jüri Kuuskemaa, kunstiteadlane
Postimees

Vaadates Eesti poliitikas toimuvat jääb vägisi mulje, et Kuuskemaa ei ole sugugi ainus, kes valgustatud monarhiat eelistab.

"Meie ühiskond tähtsustab üle seksuaalsust ja ma usun, et suur roll selles on ajakirjandusel, kes adresseerib oma kirjutised seksuaalselt rahuldamata publikule, õigemini: konstrueerib sellist publikut."
Linnar Priimägi, Tallinna ülikooli õppejõud
Eesti Ekspress

Pole viga. Keskealise Priimäe enda osalemine homoerootiliste stseenidega lühifilmis rahuldamata publikut kindlasti ei konstrueerinud.