„Korraldame koolitusi juba kolmandat aastat ja sari „Tark e-riik“ on saanud paljude IT-inimeste seas tuntud kaubamärgiks. IT on kiiresti arenev valdkond, meie soov on nii avaliku kui erasektori spetsialiste viimaste arengutega kursis hoida. Sel aastal on kavasse lisandunud palju uusi koolitusi, näiteks infoturbe ja IT-taristu kaitse teemadel,“ rääkis programmijuht Agne Kivisaar.

"Turvaintsidentide ärahoidmiseks ja turvariskide vähendamiseks korraldatavad koolitused ja teabepäevad aitavad ühelt poolt tõsta infoturbe alast teadlikkust, et ühiskonnas toimiks tavapärane elukorraldus ja teiseks tutvustavad tasuta tehnoloogiad, mida riik pakub," lisas Kivisaar.

Koolituste korraldajad rõhutavad, et tehnoloogia kasutamine ei ole eesmärk omaette vaid IT on vahend inimeste elu lihtsamaks muutmiseks. Sellepärast on paljudele koolitustele oodatud ka spetsialistid, kelle igapäevatöö ei hõlma infotehnoloogiat ja kelle ametinimetuses ei ole tähepaari „IT“.

Esimene suurem infopäev toimub juunis ja see on pühendatud veebikeskkondade koostalitlusvõimele ehk veebide oskusele omavahel suhelda.

Üritused toimuvad Euroopa Liidu struktuurifondide programmi „Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine“ raames, mida rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond ligikaudu 177 tuhande euro ulatuses.

Kõik üritused on osalejatele tasuta ja neid aitab läbi viia AS BCS Koolitus. Lähemat infot koolituste ja ürituste kohta saab RIA veebielehelt. Koolituskalendri info uueneb jooksvalt.