Palavad õnnitlused Vaikse Ookeani kaldalt, kus ma Sõnumilehe andmetel parasjagu selle suve pealt ette teenitud miljoneid kulutan... (tegelikult küll tööd teen, et ka 2001. aastal eestlastel veel rohkem bände oleks mida vaadata) :)

Paar faktiviga:

* Pet Shop Boys-i pilet maksab praegu 390, mitte 490 krooni

* eelmisel suvel kais Eestis Chris de Burgh, mitte MO

* kaibemaksuseadus ühtlustati era ja riiklike firmade vahel, et ära kaotada ebaõiglane konkurents turul.

Paar subjektiivset kommentaari ka:

* artikli väide, et kontserdikorraldajad pangalaenude peale loodavad ei vaja vist isegi mitte kommenteerimist... Iseenesest huvitav ja naljakas mõte -- poleks selle peale ise tulnudki...

* olgem nuud ausad, Tom Jones on ikka märksa rohkem "pensionär-artist" kui naiteks PSB. Muide, TJ tahtis vaga 13.07 Tallinnas esineda aga me jätsime selle kontserdi just samal pohjusel tegemata -- et ei oleks liiga palju "pensionärartiste"

* samas, mille poolest on nn. "pensionärartistid" halvad -- kas tõesti ainult selle pärast, et nad on suutnud maailma esitabelites aastakümneid pusida? Mille pärast peaks eelistama mingit Britney Spears-i, kellel puudub täielikult omalooming - tegu puht tavalise tootega mis aasta-kahe pärast unustatud...

VALIK ongi meie poliitika mõte -- oleks lihtsameelne eeldada, et ootame Iron Maideni kontserdile kõiki samu inimesi mis Pet Shop Boysile. Inimeste muusikalised maitsed on erinevad ja seetõttu pakume ka erinevaid artiste, mis vaid osaliselt publiku osas kattuvad. Õnneks või kahjuks on Eestis läbi saamas need ajad kus vaid 1-2 üritust aastas toimus, kuhu siis kõik vasikavaimustuses kohale tormasid. Seetõttu püüamegi eri rahvagruppidele midagi just nimelt nende jaoks väga head pakkuda.

Ettepanekuid ja kommentaare ootame aga alati, et veel paremaid artiste valja valida ja kõigile fantastilisi muusikaelamusi pakkuda!