1. Sööb värsket seepi

Minu kiiks on see, et alati, kui olen majapidamisse uue seebi ostnud, närin selle ääred ära. Seep peab alati olema uus, muidu ei ole õige maitse. Võtad paberi ümber ja maiustad vaikselt vannitoas. Eriti hästi maitseb Palmolive. See komme pärineb mul juba lapsepõlvest. Kui rase olin, ei julgenud oma kiiksu realiseerida, nüüd sellest õnneks tükk aega möödas ja saan jälle õnnelikult seepi närida. Seda juhtub umbes kord kvartalis - siis on pidupäev. Nii sõltuvuses ma veel pole, et selle tarbeks ekstra seepi ostma peaks - see lihtsalt selline salahobi

2. Draakon lendab auto kõrval

Kui ma istun autos juhi kõrval, siis lendab alati üks draakon meiega kaasa. Siis ma vaatan, kuidas ta tõuseb ja laskub, vastavalt sellele, kas ees on mets või lagendik. Kui ma ise roolis olen, siis ta kaasa ei lenda. Õnneks.

3. Loeb tagurpidi õhuvärskendaja juhendit

WC-paber peab ka jooksma alt. WC-s kauem istudes loen alati õhuvärskendaja kasutusjuhendit, ka sõnu tagant ettepoole. Ajakirju hakkan enamasti sirvima ka tagant ette.

4a. Mõlemal jalal oma sokk

Mõlemal jalal on oma kindel sokk, paljud ei oska minu tutvusringkonnas sokipaaril eristada, kumb on kumma jala oma, uuel sokipaaril polegi vahet aga juba kantud paaril on kindel vahe kuma on kumma jala oma.

4b Pole endal ühtki sokki

Mul on ka sokikiiks. nimelt mul endal ei ole mitte kunagi ühtegi sokki. ma laenutan neid abikaaslase suhvlist. nad on alati kaks esimest, mis näppu juhtuvad. see tähendab, et alati erinevatest paaridest ja üldjuhul mul pahupidi jalas. kui me külla lähme, siis otsib abikaasa mulle ise sokid, sest ta häbeneb mu kiiksu. Ma ei salli sokke.

5. Kardab Varba-Kolli

Magan alati varbad teki sisse pakitult (ka suvel). Kui varbad ei ole teki all, siis kindlasti ilmub voodi alt mingi koll, kes tahab mu varbaid katsuda. Ja see on jube õudne. Mingeid peegeldavaid objekte nagu peegel, telekaekraan jne öösel voodi lähedal näha ei taha. Kui magan kusagil, kus nt telekas on voodi vastas, siis katan salaja ööseks riietega kinni ekraani.

Allikas: Perekool