Projekti raames katsetatakse TV-saadete vastuvõttu 500 Nokia 7710 nutitelefoni (mis tore uudissõna) abil, mis on varustatud vajalike vahenditega. Testijad saavad vastu võtta MTV, YLE, Neloneni ning CNN, BBC World, Euronews, Eurosport, ViVa Plus ja Fashion TV saateid. Projekt kestab kuni 20.06.05.

Loomulikult saab see olema tasuline teenus. Eeldatavasti soovivad paljud mobiiliomanikud suvalisel ajal ja suvalises kohas (muidugi levi piires) vaadata TV uudiseid, spordiülekandeid ja seriaale ning on nõus selle lõbu eest maksma. Kas mobiilsest TV vastuvõtust saab järgmine hitt?

Paljud on juba praegu mobiilisõltlased ja näpivad seda pidevalt. Sõnumivahetus, Internet, mängud, pildid, MP3 ja lugematud teenused. „Teenus, mis õpetab suudlema, teenus, mis arvutab välja, kas sa sobid paralleelklassi Mikuga ja kuidas võiks teil voodis klappida, teenus, mis saadab sulle idiootlikke anekdoote või imalaid lembeluuletusi, teenus, mis õpetab sulle, kuidas solvata neid, kes selle tõesti ära on teeninud, teenus, mis õpetab sulle, mida öelda, et olla seksikas. Megasigalahe änks ja nämma!“ (tsitaat Delfi noortekast). Võib vaid ette kujutada, mis saab, kui lisandub TV. Tore on ju koolis tundide ajal, loengul, konverentsil, ühistranspordis (loodetavasti mitte autoroolis) TV-saateid vaadata. Rääkida saab ikka ka, aga see muutub teisejärguliseks.