NORM
(Henrik Normann)

Raadio DJ. Milli hommikune stuudiopartner. Maalt pärit, esialgu seetõttu kodutu, kasutab stuudiot ööbimiseks. Pigem äpu kui macho. Kõike siiralt hinge võtvana kasutab oma igapäevaelulisi äpardusi ka kuuldemängus improviseerides. Raskusi töö ja eraelu, elu ja loomingu lahushoidmisega.

RUTJA (Madis Milling või Henrik Normann)
Kana. Kunagine võidusõitja, nüüdseks sandistunud Võõrleegioni veteran. Armastab valetada. Iseloomust tulenevalt on alati puu otsas, kui pauk käib. Kunagi kaheksakümnendatel Maie armuke. Pimemales must vöö (silmadel). Püknilise keha tõttu modellitööks mittesobiv, seepärast õnnetu.

KOLLA (Robert Gutman)
Maamees, naabertalunik, visuaalselt ca 55-aastane. Üksik leskmees, joviaalne, muretu, kompleksideta sell, puskariajaja, aga mitte alkohoolik. Lihtsakoeline, eluterve. Harjunud üksi hakkama saama, elab päev korraga, pigem “talupojatarkuse” kui moodsate pensionisammaste jms. najal elaja.

RANGER (Marko Matvere)
Ca 40, labiilse närvikavaga musklimees, kompleksidega. Kunagine koolikakleja, riiukukk, aga uuel ajal üritab TV mõjul luua endale Texase korravalvuri imagot, sõidab dzhiibiga, kannab relva. Üritab kõike ja kõiki kontrollida, kuid seeläbi pigem sünnitab konflikte. Parajalt paranoiku.

GERLI (Piret Laurimaa)
Raadiostuudio assistent; ühtlasi ka alevis Rangeri tibi. Kerglane tütarlaps (mitte lits), moodne, materiaalsete huvidega, rahakatest meestest sõltuv, kuid samas on südamlikkus temas säilinud. Kohati ehk nokkiva ütlemisega, kuid siiski pigem alluja tüüp. Linnas on ta peikaks Marbellal puhkav kantpea, alevis aga eelmainitud Ranger.

LINDA(Maarika Vaarik)
55 a. lesknaine, 2 täiskasvanud last. Kunagine velsker, pealetükkiva loomuga, pidurdamatu jutuga. Kodu ja peret väärtustav, aga selline, kes peab igast mehest tuhvlialuse tegema, muidu õnn õuele ei tule.

LINDA TÜTAR (Hilje Murel)
Ilus neiu 18-21. Justkui mittemidagiütlev kõrvalroll, kuid suhtleb võrdväärselt oma venna Toonikuga, kes omakorda on alevi hirm ja kujutab end alevi Al Caponeks. Võiks pigem olla juhmike kui tark.

TOONIK (Jan Uuspõld)
Ca 30, alevis toimetav “ärimees”, hangeldaja ja pätt; Linda poeg. Enda arust Al Capone. Filmidest õpitud käitumisega — armastab demonstratiivseid pause ja nö. Sügavmõttelisi pilke. Iseloomult kuri ja üle teiste laipade mineja. Samas piisavalt möku, et emalt saadud kuklalakse torisemata taluda.

VARI (Sepo Seeman)
Ca 30-35, Tooniku pugejalik kannupoiss. Suur nagu karu, kana aru. Tallalakkuja tüüp. On nõus Toonikut ümmardama ja irvitama iga Tooniku nalja peale. Koos Toonikuga olles ajab rinna õhku täis, nagu oleks ka tegija ja külarahva hirm, üksi jäädes oleks ilmselt jobu. Talub Tooniku kuklalakse vastuvaidlematult.

jt.