Seekordsed sügispäevad pööravad erilist tähelepanu tudengivaimsusele — põhilised märksõnad on isetegemisrõõm, aktiivsus ja argirutiinist väljamurdmine. Festivali projektijuhi Kunnar Karu sõnul soovivad korraldajad osalejate tähelepanu pöörata sellele, et noorust ja tudengipõlve tuleb nautida ning õppimise ja töötegemise kõrvalt tuleb leida aega ka puhkuseks ja seltsieluks.

“Sügispäevad on see aeg, kui igaüks võiks teha oma argirutiini väikese pausi ning korda saata positiivselt pööraseid tegusid, mida igapäevase kooli- ja tööelu kõrvalt ehk ei jõua”, arvab Karu.

Festivalinädalale annab piduliku avalöögi kontsert Tartu Ülikooli peahoone aulas, kus esinevad Laura Põldvere, Lembit Saarsalu ja Jorma Toots.

Festivalinädala jooksul toimub 128 üritust, mille seas leidub nii kontserte, konkursse, võistlusi, vestlusõhtuid, debatte, etendusi kui ka filmiõhtuid. Mitmekülgsest programmist leiab igaüks endale meelepärase sündmuse.

Festivalinädala kulminatsioon saabub pühapäeval tulemänguga Emajõel — see on romantiline lõpuüritus torupillimängu ja tuleshowga, meeleolu loob ansambel Zetod.

Külastage ka sügispäevade ametlikku veebilehekülge www.studentdays.ee.