23:01 Stadi tuled juba paistmas. Suurt ei loksutanudki. Varsti horisontaali, sest hommikul seminar.

20:30 Istun autos, kallis abikaasa viib mind sadamasse. Täpselt poole tunni pärast väljub laev. Kuigi on tormine, usaldan kaptenit ja tema otsust välja sõita. Eks seal reibas okseralli tuleb! See tähendab, et söögisaal on tühi ja saan häbenematult rasvast sisse pugida. Poliitikute headust mõõdetakse ju ümbermõõdu järgi. Minu poliitiline veenvus on viimasel ajal tantsude ja trennide tõttu kahanenud. Püüan asja parandada!

18:10 Saatsin Facebook'ile kirja. Vastuseks tuli mingisugune automaatmeil. Jälgin pidevalt uudistekanaleid, sest peaksin kell 21 Superstariga Soome noorte väärtuste ja kaitsetahte teemalisele seminarile sõitma. Lindaline juba teatas, et ei välju. Olen sellepärast veidi liimist lahti aga tormisel merel saab kindlasti väikese tivoli! Söönud pole rohkem midagi.

16.33 Pöödrdun läbi Delfi kõikide noorte poole, kes osalesid Noorte Isamaalise Omaloomingu konkursil. Žürii on oma töö teinud, kuid olen jäänud IT- lahenduste kimpu. Kedagi pole unustatud ja minust mitte johtuvatel asjaoludel on võitja välja kuulutamine lükkunud määramata ajaks edasi. Kahjuks pole mul ka selgeltnägija Nastjat käepärast, et küsida, milles kühvel on.

16.11 Ma ei tea, mis toimub, aga minu Facebooki konto on kustutatud! Milles asi? Mul oli seal kuskil 4500 sõpra ... Olen saatnud ka kirja, et miks ma sealt kadunud olen, aga vastust pole, sest ka mu e-mail ei toimi ja ühtegi kirja ei tule sisse. Müstika! Võibolla on tegemist suvalise probleemiga ... Võibolla kurjamiga? Aga kui mängus on kurjam, siis see mind ei peata. Saan vaid hoogu juurde!

15.00 Trenn on läbi ja olen juba tööl tagasi. Käisin ka EMT sööklas keha kinnitamas. Võtsin Šangai pajaroa riisiga ja see oli väga hea. 

12.40 Pool tantsutrenni on läbi. Kehahoiak tuleb raskelt ja palju on igasugu elemente, mida tuleb meeles pidada. Kaamera käib kohal ja filmib halastamatult kõik üles. Kuna kõige suuremaid ebaõnnestumisi näidatakse saates, siis ma allahindlust ei tee ja pingutan rohkem. Vaatasin aknast välja, sadama on hakanud! See tähendab, et saan märja jalaga Lauluväljaku mäest üles kõmpida.

10.40 Stardin tantsutrenni. Lähen mäest alla Lauluväljaku poole ja see annab alati hea sõidu sisse.  Mul annab selg pärast trenni alati tunda. Ma ei tea, kas see on noorpõlves saadud vigastustest või omal ajal tehtud raskest kokatööst. Pean tunnistama, et trennid, mida tantsusaate jaoks tuleb teha, löövad elukvaliteeti jube suure augu ...

09.30 Olen juba üle tunnikese tööl olnud. Mul on hea naine, kes viib lapse kooli ja minu tööle. Lõpetasin kodust kaasa võetud võileibade söömise.

08.05 Koeraga on jalutuskäik tehtud. Kell 8.15 helistatakse mulle Elmari raadiost. Annan neile intervjuu ja püüan analüüsida, mis vahe on jalgpallifännidel, -huligaanidel ja -ultratel.

07.30  Minu hommik algab kell kuus. Maiustan mee ja ingveriga ning joon kohvi. Siis on aeg spanjel Charlotte jalutama viia ja ühtlasi hommikvõimlemist teha. Ma ei tee mingit kindlat võimlemiskava vaid suvalisi liigutusi. Nii ärkab keha üles.