Hea Delfi toimetus ja lugupeetud kaasväitlejad, head poliitikahuvilised!

Mul oleks olnud väga hea meel teiega täna Euroopa Liidu seisundi ja arengute üle arvamusi vahetada, kuid kahjuks pean ma samal ajal olema ka TV3 stuudios, kuhu minuga prooviti vaidlema saada erakondade esinumbreid. No neid küll sinna ei saadud, peale professor Lauristini… kuid et temale ennustatakse võimalust saada valituks, siis raske südamega otsustasin teie arvelt tema kasuks. Muidugi oleks siin olnud ehk sisulisem jutt, sest Ivari Padari parlamendikogemus annab vajalike finesside tundmise ning kui jutt rahandusele läheb, pole kahtlustki, et Jürgen Ligil on alati mingi kindel seisukoht. Mul võib olla teine seisukoht. Ning Aivar Riisaluga pole paha mõtiskleda riigikaitse teemadel, mille senine korraldus Euroopa Liidus vajab mu meelest suuremaid uuendusi.

Aga nagu öeldud, inimene mõtleb, Jumal juhib. Soovin teile sisukaid hetki ning et kellelgi ei tekiks kiusatust minust selja taga halba rääkida, siis palun kolleeg Padaril, sugulane Ligil ning sõber Riisalul mind kõigi enda käsutuses olevate vahenditega kaitsta.

Valijate tahte ilmnemiseni on jäänud paar päeva ja põnevust jätkugu. Jäägu valijate kohtu otsustada kummast tänasest stuudiost rohkem isikuid valituks osutubJ. Tänan teid mõistva suhtumise eest!