Esialgu, kui oli vaid originaalne A-korpus, siis koosnes Kaubamaja kolmest korrusest. Mingil aastal (vist 70ndate lõpus) oli sealne kaubajaotus-asetus selline:

1. korrus olid tarbekaubad, tehnikakaubad, elektrikaubad, vaibad, spordiriided jms. Eriti huvitav (tänases mõttes), et kõige tähtsam esimene letivahe vasakul pool sissepääsu ja esimesed servaletid samal pool olid pühendatud elektrikaupadele. Seejuures keskmine suurem letivahe vahetult peauksest treppideni olid elektriinstallatsioonimaterjalid (lülitid, pistikupesad, harutoosid, lambipirnid, sulavkaitsmed, kaitsmepesad, juhtmerullid, isoleerpaelarullid). Just, selline eriti low-tech rauakola oli Tallinna esinduspoe kõige esinduslikuma sissekäigu kõige esinduslikuma riiuli kaubaks!

Teises riiulivahes vasakul järgnes igasuguste tühjade plastkarpide ja topside osakond! Kolmandana pottide ja pannide osakond. Viimasena suured kirevad vaibad, vene stiilis, samas kõrval kõige tagumises nurgas oli ka valgustite näidisnurk. Peasissekäigust paremal pool oli aga spordiriiete müügilett, kus enamuse riiulitest täitsid kohaliku vanglatööstuse toodetud rohelised sitsist sporditrussikud, igas suurusmõõdus, meestele, naistele, poistele, tüdrukutele, kokku kindlasti 40-50 erinevat virna. See oli siis Tallinna tähtsaima poe teine samamoodi tähtsaim kaubaartikkel nagu need elektripaigaldusmaterjalidki!

Sporditrussikute leti taga järgnes letivahe, kus müüdi grammofone, raadioid ja magnetofone. Peamine pakutav müügiartikkel oli seal radioola Estonia (mis tegelikult oli päris kvaliteetne ja hea heliga aparaat). Edasi kolmas riiulivahe oli miskipärast pikemat aega kaubast tühjad riiulid. Küljepeal seina ääres oli ka üks pisike kirjutustarvete ja koolitarvete letike. Paremal kõige taga paiknes aga majapidamismasinate osakond, kust võis hea õnne korral leida mõne pesumasina, triikraua, pliidi. See masinate osakond oli vaid kõigest kaks korda suurem kui sporditrussikute osakond.

2.korrus olid naisteriided, naistejalatsid, parfümeeria ja suveniirid. Suhteliselt hõredalt täidetud ja ikka sama toodet hästi palju korraga riiulitel ja stangedel.

3.korrus olid meesteriided, meestejalatsid ja vist ka kangad. Veelgi hõredam paigutus. Läänepoolne tiib koosnes peamiselt vaid üheülbalistest takusevõitu riidest meestepintsakutest, mis kümnete meetrite pikkustel stangedel ostjaid ootasid. Idapoolses tiivas leidus meeste jalatseid, suuremad asjad need polnud, kuid alati ikka midagi sai sealt, paljajalu jäämise ohtu siiski polnud. Keskel kohtas meestesärke (triiksärke) ja aluspesu.

80ndate lõpus tekkis B-korpuse 2.korrusel Laikmaa tänava poolse sissepääsu küljel suhteliselt väike, kuid kaubarohke lääne helitehnika osakond (või tegelikult vist mingi erapood hoopis). See polnud valuutapood, kõike müüdi seal rublade eest, kuid hinnad olid soliidsed. Rahvast siiski palju.

A4 korrus oli siis aga hoopis eraldi sissepääsuga restoran ning katusealune korrus A5 (madalam ja väikeste akendega) oli vist poe kontorid. Hiljem uue Eesti ajal tehti need mõlemad lisakorrused ka müügisaalideks, samuti nagu B-korpuse kõik laoruumid. Pärast neid avardamisi tundus Kaubamaja kohe hiigelsuure poena, aga täna muude kaubanduskeskute kõrval näib taas nii pisikesena. Nii et esialgne ainult A1-A2-A3 müügisaalidega kaubamaja oli tegelikult ikka eriti väike.