Al-Watan kinnitas viitega “informeeritud” allikatele, et politsei leidis Youssef Saleh al-Eiery taskust bin Ladeni käsitsi kirjutatud läkituse.

Juhul, kui kiri tunnistatakse autentseks, võib see osutuda tõendusmaterjaliks, mis seob bin Ladeni al-Qaeda äärmuslastega, keda kahtlustatakse eelmisel kuul ar-Riyadhis toimunud suitsiidiplahvatuste organiseerimises. Saudi siseministeeriumi teatel kuulus Eiery 19-liikmelisse rühma, keda kohalikud võimud süüdistavad 12. mail 35 inimelu nõudnud rünnakutes.

Saudi võimud on seniajani vahistanud 21 inimest, keda kahtlustatakse seotuses rünnakutega, kuid esialgu pole teada, kas Eiery oli nende terroriaktidega isiklikult seotud.

Eiery tapeti laupäeval koos veel ühe saudiga, kui nad viskasid neid jälitanud politseinikke käsigranaatidega. Saudi Araabia põhjaosas asetleidnud vahejuhtumis hukkus kaks korrakaitsjat.

Al-Watan ütles, et osa detsembris dateeritud kirjast ei ole loetav, kuna see määrdus Eiery verega. Läkituses õnnitletakse ühte konkreetset isikut moslemite peo Eid al-Fitri puhul ning kiideti selle isiku alluvuses olevate rühmituste saavutusi.