Kell 12.00 - 18.30 on kesklinnas suletud Vabaduse väljak, Kaarli puiestee, Viru ring ning nendega piirnevad tänavad. Liikluseks on suletud ka rongkäigu marsruut Viru ring - Narva maantee – Lauluväljak.

Liikluskorraldaja palub autojuhte mõelda läbi oma laupäevased sõidud ning arvestada võimalike liiklusseisakutega ka kesklinnast väljuvatel suundadel.

“Tantsupeo esimese päeva kogemus näitas, et mahukad liiklusmuudatused kesklinnas avaldavad mõju ka ümbruses olevatele tavapärase liikluskorraldusega tänavatele. Erilise tähelepanuga ning suurema ajavaruga peaksid arvestama need, kellel on asja lennujaama, sadamasse või bussijaama,“ soovitas AS Ühisteenused parklate müügi- ja linnaparkimise juht Martin Tubalkain.

Liiklusinfo laulu- ja tantsupeoga seoses:

· Rongkäigu rivistumise ja liikumise ajal on liiklus suletud kell 12.00–18.30 järgmistel tänavatel: Vabaduse väljak, Kaarli puiestee, Roosikrantsi tänav (Kaarli ja Roosikrantsi 15 elamu vaheline lõik), Hariduse tänav, Tõnismäe tänav, Toompea tänav (Kaarli ja Wismari vaheline lõik), Wismari tänav (Toompea ja Toompuiestee vaheline lõik), Toompuiestee (Luise ja Endla vaheline lõik), Luise tänav (Toompuiestee ja Koidu vaheline lõik), Koidu tänav (Luise ja Endla vaheline lõik), Endla tänav (Suur-Ameerika ja Tõnismäe vaheline lõik), Pärnu maantee (Vabaduse ja Viru vaheline lõik). Nendel tänavatel on peatumine ja parkimine keelatud juba 4. juuli õhtupoolikust alates.

· Kella 14.00 ajal, vastavalt rongkäigu tempole, suletakse liiklus marsruudil Vabaduse väljak -Viru väljak – Narva maantee – Pirita tee – Vana-Pirita tee - Lauluväljak.

· Narva maantee, Pirita tee ja Turba tänava vaheline lõik on 5. juulil liikluseks suletud kell 14.00 – 24.00 (v.a korraldajate erilubadega sõidukid). Narva maantee liiklussulgude ajal saab sõita Piritale Lasnamäe kaudu ringiga. Lasnamäele suundujad peaksid sel ajal kasutama liiklemiseks Laagna teed või sõitma läbi Pirita tee Kose teele ning sealt edasi Narva maanteele.

· Juhkentali tänav on 5. juulil liikluseks suletud kell 10.00 – 14.00. Läbi Juhkentali tänava Liivalaia poole suundujad peaksid sel ajal kasutama liiklemiseks Tartu maanteed või Gonsiori tänavat.