Parimaks õppejõuks saanud Avo Ots võitis üliõpilased enda poole eelkõige hea selgitamisoskuse ning üliõpilastesse võrdväärse suhtumisega, teatas küsitluse korraldanud TTÜ üliõpilasesinduse pressiesindaja BNS-ile.

"Mainiti ka õppejõu suurepäraseid erialaseid teadmisi ja tarmukat huumorimeelt," lisas pressiesindaja.

Parima õppejõu valimisel said märkimisväärse poolehoiu osaliseks ka matemaatikaprofessor Ivar Tammeraid, automaatika ja süsteemitehnika professor Ennu Rüstern, matemaatika lektor Jaan Varik ning territoriaalmajanduse professor Alari Purju.

Halvimaks õppejõuks osutunud Ervin Rusalep pälvis tiitli eelkõige tagasihoidliku õpetamis- ning suhtlemisoskuse tõttu. "Hoolimata oma eriala perfektsest valdamisest, heideti õppejõule ette halba diktsiooni, enesekesksust ning arusaamatut hindamissüsteemi," ütles pressiesindaja.

Üliõpilased leidsid, et õppejõuna on arenguruumi ka matemaatika lektoritel Enno Paisil ja Aksel Jõgil, matemaatika dotsendil Aleksander Pirozenkol, soojustehnika dotsendil Karl Ingermannil ning käitismajanduse dotsendil Helgi-Annika Reisenbukil.

Aktiivseimaks üliõpilaseks tunnistati kolmandal kursusel keemiat õppiv Eire Endrekson.

Tiitli teenis Endrekson välja silmapaistva õppetöövälise tegevusega - ettevõtlik üliõpilane on üliõpilasorganisatsiooni BEST liige ning ka Miss TTÜ organiseerija. Veel võtab ta osa üliõpilasesinduse tegemistest ning on korraldanud üliõpilaste sügis- ja kevadpäevade raames jalgpallivõistlusi.

Valituks osutunuid autasustatakse 2. märtsi õhtul üliõpilasesinduse koosolekul. Aktiivseim tudeng ning parim o?ppejõud saavad auhinnaks ülikooli T-särgi, halvim õppejõud aga suhtlemisõpiku.