Tiigrihüppe Sihtasutuse juhataja Enel Mägi avaldas veendumust, et Eesti õpetajatel on piisavalt häid ideid ja oskusi, et luua huvitavaid ja kvaliteetseid õppematerjale nii aineõpetuse jaoks kui ka eri õppeainete integreerimiseks. Tema sõnul on tal hea meel ka sel aastal tunnustada uuendusmeelsemaid õpetajaid ning tutvustada parimaid praktikaid kõigile õpetajatele.

Microsofti Eesti esinduse juhi Rain Laane sõnul aitab tehnoloogia õpetajate aega säästa ning muuta õpetamine tõhusamaks. "Vaadates eelnevaid konkursse saame tõdeda, et Eesti õpetajad on uuendusmeelsed ja otsivad võimalusi, kuidas muuta õppeprotsessi huvitavamaks ning efektiivsemaks." 

Auhinnafondi kuulub hulgaliselt Microsofti ja Tiigrihüppe Sihtasutuse poolt välja pandud infotehnoloogia vahendeid, konkursi võitnud õpetajatele on võimalus osaleda Microsofti Euroopa uuendusmeelsete õpetajate foorumil, mis toimub 2010. aasta märtsis Berliinis. 

Konkursi tingimused ja vormistamise nõuded on kättesaadavad aadressil http://www.tiigrihype.ee/ konkursside lehe alt. 

Konkursi tööd saata Tiigrihüppe Sihtasutuse e-posti aadressile signe@tiigrihype.ee hiljemalt 19. veebruaril 2010. a. Esitatud materjalid avaldatakse Tiigrihüppe kodulehel ja levitatakse teiste meediakanalite kaudu.