Nimelt ei suuda valdav enamik kodanikest oma taarat enne tagastamist vedelikust tühjaks juua. Nii satubki kleepuv löga nii kliendiruumi põrandale kui ka kogumiskastidesse vastikut haisu tekitama. Õhtuti puhastame masina korralikult ära, kuid juba mõni vedelikuga täidetud pudel suudab kogu töö täielikult nullida.

Meie kaupluse kiituseks saan öelda, et taararuumi heakord on prioriteet. Töötaja reageerib väljakutsele minutite jooksul. Sellest annab tunnistust ka klientide hea tagasiside ning meie kaupluse eelistamine, kui on vaja hulgi pudeleid ära anda. Rekordilise tšeki väärtus küündis lausa saja euro kanti!

Huvitavatest leidudest ka, mida inimesed taara sisse pistavad: üsna tavalised on sidruniviilud ja suitsukonid. Ekstreemsemal juhul on keegi taarasse suisa urineerinud ning selle siis masinasse libistanud.

Taaramasin töötab nii, et metalli ja plasti ta purustab ning suunab kas punkrisse või kogumiskotti. Klaastaaraga peab teenindaja käsitsi ümber käima. Kuna pudelid ei jää mahutisse vajudes alati terveks, sai esimestel päevadel endale klaasikildudega korralikult sisse lõigatud. Ei aita siin ka kõige paksemad kindad, kuna klaas on üliterav.

Tänan õnne, et ma suvel ei pidanud taararuumi heakorra eest vastutama. Muud ülesanded oleksid siis vist päris ripakile jäänud, sest suvel on taara tagastamine ja erinevate jookide tarbimine kordades suurem kui jahedamal ajal.