Paljude meil esinevate haiguste põhjustajateks on kahjulikud mikroorganismid — bakterid, viirused ja seened. Tavaolukorras kaitseb meie organismi võõraste mikroobide sissetungi eest meie immuunsüsteem. Juhul, kui immuunsüsteem on nõrgestatud, võivad mikroobid hakata kontrollimatult paljunema. Sel juhul peab organism “kutsumata külaliste” peletamiseks saama abi väljastpoolt.

Küllap on paljud juba kuulunud greipfruudiseemne ekstraktist. Selle avastas kakskümmend aastat tagasi Einsteini preemia laureaat, doktor Herich. Ta pani tähele, et greipfruudiseemnetel, mis on visatud kompostihunnikusse, ei esine ka mitme aasta möödumisel mädanemistunnuseid. Mädanemise eest kaitsevad neid bioflavonoidid, mis suudavad hävitada sadu erinevaid kahjulikke mikroorganisme.

80 mainekas laboris üle maailma teostatud uuringud kinnitasid, et greipfruudiseemne ekstrakt ei põhjusta olulisi kõrvalmõjusid. Seega sobib see ekstrakt kasutamiseks ka lastele ja imetavatele emadele. Lisaks sobib ekstrakt nii sees- kui välispidiseks kasutamiseks.

Talvel, kui inimesi ohustab tavapärane gripi ja külmetushaiguste periood, saame sellelt ekstraktilt abi. Kevadel on puudus vitamiinidest ja immuunsüsteemi tugevdavatest ainetest.

Suvel, kui võetakse ette reise eksootilistesse kohtadesse, võivad ohustada meid toidumürgistused või düsenteeria. Ja küllap pole just sageli sügiseid, mil keha ei vaevaks põletikulised haigused.

Lisaks sellele võivad kogu aasta kestel meid ohustada nahalööbed, kõõm ja jalgade seenhaigused. Loomulikult võite iga haiguse vastu kasutada midagi muud… Kuid kõigil ülalmainitud juhtudel võite kasutada ka greipfruudi seemne ekstrakti.

Greibiekstrakt ei ole mingi müstiline kõige vastu aitav rohi. Arusaadavalt ei ole temast abi loota peavalu või luumurru korral, kuid kus iganes on häda põhjuseks bakterid, viirused või seened, võib selle ekstrakti peale loota ja kasutada seda loodusliku alternatiivina mitmesugustele keemilisel teel saadud preparaatidele.

Eestis on greipfruudi seemne ekstrakt CITROSEPT müügil apteekides. Toode on 20 ml ja 50 ml pudelis

Täiendav info: http://www.citrosept.net