Pole kunagi suitsu teinud. Suitsetamine on tervisele kahjulik ja seda pooldada küll ei maksa. Eesti eluviisina propageeritakse liialt palju ebatervislikkust. Joomist peetakse samuti liiga heaks tooniks ja kulutatakse raha kallite jookide peale. Kuna elan agulis, näen ka alla-meetri 7–9aastasi poisikesi, kes juba suitsetavad.

Inimese tervis on väga oluline. Kui inimene on teadlikult suitsetamise valinud, siis suitsetagu, kuid ärgu ohustagu teiste tervist. Suitsetajatel peaks olema eraldi kamber, kus nad teisi ei häiri.

Tervete hoiakute propageerimine on meil üldse unarusse jäänud. Hollywoodi filmides suitsetavad gangsterid ja kurjategijad. Selliste kangelaste eeskujul on raske õiget eluhoiakut saavutada.

Oma elu tuleb ise ümber korraldada, näiteks mitte abielluda suitsetava mehega. Lapsi tuleb kasvatada nõnda, et neil ei tekikski sellist ideed. Olen elus tähele pannud, et suitsetavatel naisterahvastel on probleeme. Kui poeg tooks koju suitsetava pruudi, oleks kohe näha, mis tal viga on. Suitsetamine on sotsiaalpsühholoogiline haigus.