Esmaspäevast neljapäevani kingime keskuse poolt mitmekäigulise lõunasöögi kahele, suusakeskuse särgi ning Sportlandi poolt Nike mütsi, salli ja talvekindad (auhinna väärtus kokku ca 1400 krooni).

Kõigi nädala jooksul sõnumi saatnute vahel loositakse reedel välja nädalavahetusepakett kogu perele (4-le inimesele!) Sportlandi Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses. Auhind sisaldab majutust kaheks ööks, kuus söögikorda, sauna, parkimist ja suusalaenutust. Ja kõik see 4-le inimesele! (Auhinna väärtus ca 5000 eek!)


Sportlandi Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskus on vabaaja keskus, mille eesmärk on tuua loodusesse aktiivseid ja loodussõbralikke inimesi. Seal saab suusatada, kelgutada, matkata jne; läbi viia seminare või koolitusi; korraldada firma- või perepäevi; või lihtsalt tulla lõunat sööma. Keskuses on üle 30 majutuskoha, 2 seminariruumi, söögikoht ning saun. Hetkel on keskuses hästi palju lund ja väga head suusarajad,avatud on 3-, 5- ja 16km pikkused rajad ning samas saab rentida Fischeri suusavarustust.