Kõigepealt mine ükskõik millisesse Eesti Loto müügikohta ja osta Sky Plusi automängu loosikaart. Selle hinnaks on 30 krooni ja kaardi vahelt leiad ka kaks kiirloteriid — Telebingo ja Kuldmuna.


Täida ära loosikaardil olevad lahtrid ja anna see kaart lototädile tagasi!


Edasi läheb mäng juba tuttavat rada. Kõigi kaardi tagastanute vahel loosib raadio Sky Plus alates 13. juunist kuni 1.augustini välja 100 finalisti, kes on oodatud lõpuloosimisele. See leiab aset 6.augustil Saaremaal, Sky Plusi Mändjala päeval. Üks finalistidest võidab auto endale päriseks!




Kampaania reeglid:


Kampaania Sky Plusi automäng on alates 1.05.2005 kuni 6.08.2005 toimuv kiirloteriide Kuldmuna ja Telebingo lisaloosimise kampaania (edaspidi Kampaania), mida korraldavad First Media OÜ (asukoht: Pärnu mnt 139c, 11317 Tallinn, Koostööpartner ), AS Eesti Loto (asukoht: Pärnu mnt 106, 19089 Tallinn; edaspidi Peakorraldaja) ja Veho Eesti AS (asukoht: Kadaka tee 72a 12618 Tallinn edaspidi Koostööpartner).

Kampaania auhinnaks on Citroën C4 Coupe.

Kampaanias osalemiseks tuleb osta Sky Plusi autoloosikomplekt, mis sisaldab Kuldmuna ja Telebingo kiirloteriipiletit ja automängu loosikaarti. Too oma kontaktandmetega varustatud loosikaart lotomüügipunkti või saada Eesti Lotosse, aadressil: Pärnu mnt 106, 19089 Tallinn. Loosikaardiga komplekte on võimalik osta loto müügipunktidest vahemikus 1.05.-31.07.2005. Loosikaardi edastamisega kinnitad nõustumist Peakorraldaja poolt Kampaania kohta kehtestatud kõikide tingimustega.

Oma kontaktandmetega varustatud ja tagastatud Sky Plusi automängu loosikaartide vahel loositakse välja 100 finalisti.

Finalistide loosimised toimuvad 13.06.-01.08.2005 igal tööpäeval ajavahemikus kl 09.00-19.00 raadio Sky Plus stuudios, aadressil Pärnu mnt 139c Tallinn. Loosimine kantakse üle Sky Plusi otse-eetris. Iga päev loositakse välja kolm finalisti. 01.08.2005. loositakse üks finalist. Finalistiks saab vaid inimene, kes vastab loosimisejärgsele Sky Plusi otse-eetrist tulevale telefonikõnele ning kinnitab lühiintervjuus raadio DJ-le oma nõusolekut osaleda Sky Plusi automängus. Finalistiks loositud, kuid Sky Plusi otse-eetrist tulevale telefonikõnele mitte vastanud isiku loosikaart osaleb edasi kõikides järgnevates finalistide loosimistes. Kõikide finalistidega võtab Sky Plus ühendust hiljemalt 02.08.2005. Informatsiooni finalistide kohta saab ka Eesti Loto ja Sky Plusi kodulehekülgedelt www.eestiloto.ee ja www.skyplus.fm

Citroën C4 Coupe loositakse 06.08.2005 kõikide finalistide hulgast välja ühele inimesele Sky Plusi Saaremaa päeval Mändjala kämpingus ürituse pealaval kl 20.00. Auto võitmiseks peab finalist viibima antud üritusel ise kohal või saatma kirjaliku volituse alusel ennast esindama kellegi teise. Enne auto väljaloosimist peavad finalistid või nende volitatud esindajad oma kohaloleku registreerima. Registreerimine toimub kl 17.00-19.00 ürituse pealava kõrval seisvas võiduautos Citroën C4 Coupe.

Registreerimist läbi viivatel töötajatel on õigus nõuda finalistidelt või nende volitatud isikutelt isikusamasuse tõestamiseks pildiga isikut tõendavat dokumenti. Igale automängu finalistile selgitab lõpuloosimise protseduuri eelnevalt ka raadio Sky Plus, helistades kõikidele finalistidele loosikaardil märgitud telefoninumbrile hiljemalt 02.08.2005.

Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud Peakorraldaja poolt käesolevates reeglites. Kõik Peakorraldaja otsused Kampaania läbiviimisel on lõplikud ning kõigile Kampaanias osalejatele kohustuslikud.

Kampaania Peakorraldajal ja Koostööpartneritel on õigus nõuda auhinna võitjalt isikusamasuse tõestamist. Auhinda ei väljastata, kui loosikaardid on võltsitud, kopeeritud, lubamatult moonutatud või ükskõik millisel viisil muudetud. Peakorraldajal ja Koostööpartneritel on õigus keelduda auhinna üleandmisest, kui auhinna võitja ei ole käitunud vastavalt eelpool toodud Kampaania reeglitele. Loosimistest osavõtu ja auhinna kättesaamisega seotud kulutusi ( s.h. loosikaardi saatmise ning finalistidel ka lõpuloosimisel osalemiseks tehtavad kulutused nagu transport ja vajadusel ööbimine ) ei kompenseerita. Auhind tuleb välja võtta ühe kuu jooksul peale Kampaania lõppu. Auhind, millele võitja pole õigeaegselt järgi tulnud, ei kuulu väljastamisele.

Auhinna saaja annab Peakorraldajale ja Koostööpartneritele loa kasutada oma nime ja pilti meedias, reklaamides, PR-kampaaniates jms üritustel ilma võitjale selle eest täiendavat tasu maksmata ja eraldi kokkulepet sõlmimata.

Kampaanias ei või osaleda Peakorraldaja ja Koostööpartnerite töötajad.

Kampaania käigus võidetud auhinda ei asendata võitja nõudmisel teist liiki auhinnaga ega hüvitata võitjale auhinna maksumust rahas.

Kampaanias osaleja poolt Kampaania tingimuste eiramise või korraldajale enda kohta valede või ebatäpsete andmete esitamise korral, samuti muude ebaõnnestumiste korral, mis ei ole tingitud korraldajate süüst, ei vastuta korraldaja. Kampaanias osaleja auhindade loosimisest või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest ei vastuta korraldaja.

Vääramatu jõu (Force Majeure) asjaolude ilmnemisel on Peakorraldajal ja Koostööpartneritel ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhinnad üle andmata, teatades sellest koheselt Kampaanias osalejatele meedia vahendusel.

Kõik Kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigis kehtivale seadusandlusele.

Kõik pretensioonid seoses Kampaania korraldamise ja/või läbiviimisega tuleb saata kirjalikult p.1 toodud Kampaania Peakorraldaja aadressil.